GettyImages-457056292 master

Steven Seagal állítólag pénzt kínált egy színésznőnek, miután megerőszakolta őt

2018.03.20. 12:08

Steven Seagal ellen január közepén indult rendőrségi eljárás, amiért több nő szexuális erőszakkal vádolta meg őt. Köztük ott van Jenny McCarthy színésznő, Portia de Rossi, Julianna Margulies és Lisa Gerrero, az Inside Edition tudósítója is.

Hétfőn Los Angelesben tartottak egy sajtótájékoztatót az ügyben, amelyen érdekes módon nem a fent említett nők, hanem egy Regina Simons nevű színésznő és Faviola Davis modell állt ki a nyilvánosság elé. 

tk3s mega185835 015 (1)

A USA Today szerint Simons azt állítja, hogy 18 éves volt, amikor a színész 1994-es Lángoló jég című filmjében statisztált. Seagal egy nap meghívta őt a lakására, mondván, partit ad, ahol őt is szívesen látja. A lánynak állítólag nem volt szexuális kapcsolata, míg a színész ott, akkor meg nem erőszakolta őt.

„Bezárta az ajtót, és mögém settenkedett. Elkezdte csókolgatni a nyakamat, és levenni a ruháimat. Sokkot kaptam. Seagal kétszer akkora és kétszer annyi idős volt, mint én. Engem addig egyetlen férfi sem látott meztelenül. Ami történt, nem közös megegyezésen alapult. Nem tudtam mozogni, és egyszer csak felülről láttam magam, és éreztem, ahogy végigfolyik a könny az arcomon.”

Aztán végre befejezte, én amilyen gyorsan csak tudtam, felöltöztem, ő pedig megállított az ajtónál, és megkérdezte, szükségem van-e pénzre. 

- számolt be a történtekről Simons.

Faviola Davis 17 éves volt, amikor egy szállodában tartott meghallgatáson találkozott Seagallal. 

tk3s mega185835 010

„Arra kért hogy vegyem le a ruháimat, amit megtettem, bár elég rosszul érintett, hogy rajta kívül senki nem volt a szobában. Steven közelebb jött hozzám, és azt mondta, egy romantikus jelenetet szeretne eljátszani velem. Kényelmetlenül éreztem magam, mert bikini volt rajtam, de ő ahelyett, hogy ezt tiszteletben tartotta volna,

benyúlt a felsőm alá, és megcsipkedte a mellbimbóimat. A másik kezét addig a bugyimba csúsztatta. 

- emlékezett vissza Davis, aki akkor azonnal kiabálni kezdett, és menekülni próbált a szituációból. Ugyan elmondása szerint Seagal meg sem mozdult, és úgy tett, mintha semmi sem történt volna, mégis alig jutott ki az ajtón. A színész egyik testőre ugyanis elé állt, és csak akkor engedte ki, amikor Seagal intett neki, hogy lehet. 

Az ügyet jelenleg is a Los Angelesi rendőrség kezeli, Steven Seagal egyelőre nem nyilatkozott semmit.