Galambos Lajos 2015-ös ügye kemény próba elé állította a zenész barátait, hogy kitartanak-e mellette vagy nem. A Blikk úgy nyilatkozott a dologról Lagzi Lajcsi, hogy a sok barát elpártolásával, eltűnésével már így is elég nagy árat fizetett a történtekért.

Galambos Lajos most azt mondta a Blikknek, hogy egy kezén meg tudja számolni, hogy hány barátság állta ki az elmúlt évek megpróbáltatásait.

Tanulságos volt látni, hogy ki milyen módon viselkedik velem. Voltak olyan ismerősök, akik hirtelen elfelejtették felvenni a telefonjukat. Mások megpróbáltak anyagilag lehúzni. Elárult egy olyan ügyvéd is, akit egykoron a barátomnak hittem, és rengeteget segítettem neki. Bogi lányom fordult hozzá, amikor én még benn voltam. Szerette volna elhívni egy tévéfelvételre, hogy tanácsokat adjon neki, de erre nem volt hajlandó. Komoly következményei lettek a dolognak, mert egy suta nyilatkozat miatt többé nem tarthattam a kapcsolatot a családommal. Ezt az embert soha nem akarom újra látni

Még az is kiderült, hogy otthon egyáltalán sem téma, hogy mi történt.

A gyerekekkel nem beszélünk a történtekről. Annyira fájó mindenkinek az emlék, amikor bilincsben elvittek bennünket a feleségemmel, hogy inkább egyáltalán nem hozzuk szóba az eljárást.

(Blikk)

Borítókép és címlapkép: Rostás Bianka / Velvet