Emily Ratajkowskit egyszerűen szinte biztos, hogy önszántából soha nem fogjuk vastag garbóban látni, ezen kár is rugózni. A modell simán nem tűri meg magán a ruhát és így nem is meglepő, hogy a fotói nagy részén meztelenül szerepel. Most pedig már azt is tudjuk, hogy a nászútján sem fáradt azzal, hogy felöltözzön.

Take me back

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Pánikra semmi ok, van közelebbi kép is, aminek a modell által adott címe: Pózolás a férjemnek.

Posing for my husband like

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

De ki is pontosan ez a férj és melyik hotelt meztelenkedte most össze a modell? Mindenre van válaszunk! Mr. Ratajakowskit Sebastian Bear-McClardnak hívják és így néz ki:

Colorado crazy wavy

Sebastian Bear (@sebobear) által megosztott bejegyzés,

Egyébként pedig színész, de ne aggódjon ha nem hallott még róla, az IMDb oldala szerint három, független filmben játszott (The Minority Preston, Buffalo Wings, Force of Circumstance), szintén három filmnek a producere volt (Jólét, Heaven Knows What, Still Life) és saját produkciós cége van. Ezen kívül pedig elég jóban van Robert Pattisonnal.

Mindez pedig elég jövedelmező lehet, hiszen a friss feleségével egy utahi luxusnászútra mentek egy olyan hotelbe, ahol egyetlen éjszaka 8000 dollárba (nagyjából 2 millió forintba) kerül. A Daily Mail információi szerint privát apartmant béreltek, amihez saját medence is tartozott, így Ratajakowski a többi vendég zavarása nélkül élvezhette a nudizmus örömeit.

Morning in the desert

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

A pár egyébként nincsen túl régóta együtt, Ratajkowski korábbi kapcsolata a zenei producer Jeff Magiddal csak két hónappal azelőtt ért véget, hogy Bear-McClarddal összesházasodott.