Elég nehéz helyzetbe került Drew Barrymore csütörtökön, mikor James Corden késő esti műsorának a vendége volt. Ugyanis ahogy lenni szokott az ilyen szórakoztató műsorokban, a színésznő nemcsak beszélt, hanem játszania is kellett. A producerek pedig úgy alakították a sorsát, hogy a felesz vagy mersz egy továbbgondolt verziójában kellett részt vennie.

Ennek a változatnak a lényege, hogy vagy valami nagyon undorító dolgot kell megennie, vagy felel egy kellemetlen kérdésre. Mivel Barrymore-nak aközött kellett választania, hogy elmajszol-e egy kis pulykaherét nyersen, vagy rangsorolja Adam Sandler, Jake Gyllenhaal és Hugh Grant tehetségét, a színésznő az utóbbi mellett döntött. Tapasztalata szerint pedig - hiszen mindhárom színésszel dolgozott már együtt - közülük a legtehetségesebb Sandler, utána következik Grant és Gyllenhaal maradt a végére. Ezzel pedig biztos, hogy elég sokan vitatkoznának, hiszen Sandlert elsősorban nem színészi nagyságáért szokták szeretni, hanem a humoráért, ám azzal se nyűgöz le mindenkit.

Ezt persze a Barrymore is tudja, aki a végén poénból hozzátette, az sem érdekli, ha emiatt egy életre magára haragítja Gyllenhaalt, a lényeg, hogy nem kellett megennie a nyers herét, aminek már a látványától is hányingere volt.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A nap leoltása: Drew Barrymore szerint Adam Sandler jobb színész, mint Jake Gyllenhaal

Persze a színésznesznőnek jó oka volt arra, hogy ezt nyilvánosan kimondta.

6 · Mar 23, 2018 12:45pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments