MG 1893

Pintér Tibor: a könnyen zavarba eső vidéki kissrácot kompenzálom

2018.03.24. 08:57

Ha önt idegesíti Pintér Tibor, ne olvassa el a Blikk múlt éjjel megjelent interjúját, szerintünk viszont lebilincselő olvasmány. A lovasszínház igazgatója egyrészt azt meséli, hogy a botoxon gondolkozik, mert hiába edz annyit, az arca akkor is öregszik, azt is elmondja, hogy Janza Katának annak idején Európa legszebb testű férfijaként mutatkozott be, plusz csomó részletet megoszt a gyerekkoráról. Hozzáteszi, azok fogadják el könnyen az ő hatalmas egóját, akik tudják róla, hogy sok évvel ezelőtti önmagát,

a könnyen zavarba eső vidéki kissrácot kompenzálja.

És még van pár érdekesség itt-ott, ha szeretne egy kicsit körülnézni:

  • Kiss Ramónának feltörték az Instagramját, és töröltek róla mindent, írja a Blikk. A színésznő-műsorvezető itt kezdett új Instagram-fiókot.
  • Hosszú Katinka Instagramja még megvan, csak nem nagyon frissült az utóbbi időben. Tegnap este viszont hosszú idő után először posztolt az úszónő, de nem túl izgit, csak most megjelent könyvét promózza ezzel a poszttal.
  • A TWN.hu pedig arról ír, hogy Hódi Pamelához mentőt kellett hívni, olyan fejfájásos rohama lett. Évek óta szenved ilyen rohamoktól, bár most egy ideje nem volt tünete, egészen a legutóbbi epizódig. Gyógymód, úgy tűnik, nincs.

Jó hétvégét kívánunk, és ne felejtse, ma éjjel óraátállítás!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pintér Tibor: a könnyen zavarba eső vidéki kissrácot kompenzálom

Pintér Tibor botoxra készül és az egójáról nyilatkozott, Kiss Ramónának feltörték az Instáját, Hódi Pamela fejfájásos rohamához mentőt kellett hívni.

1 · Mar 24, 2018 08:57am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments