Kim Kardashian kipróbálta a photoshopot. Nem kellett volna

2018.03.26. 16:54

Kim Kardashian egy igazi művész, ha magamutogatásról van szó, ami érthető, hiszen időről időre valami meglepőt kell virítania ahhoz, hogy ugyanolyan erőteljes érdeklődést váltson ki a nyilvánosságból, mint a szexvideójával, amellyel évekkel ezelőtt berobbant a köztudatba. Mivel a lehetőségek tárháza nem végtelen, ezért az utóbbi időben szinte már minden lehetséges eszközt bevetett annak érdekében, hogy önnön gyönyörűségében fürdőzzön, és megmutassa a világnak, micsoda elképesztő külsejű asszony is ő. Ennek fényében nem átallotta kivillantani a kőművesdekoltázsát sem, sőt, a négyéves kislányát is előszeretettel használja fel a céljai érdekében (kérdés, mekkora sikerrel). 

Szépsége demonstrálásához jórészt szelfiket alkalmaz, ami valahol érthető, hiszen így biztos lehet abban, hogy a végeredmény épp olyan tökéletes lesz, mint ő maga (vagy nem). Vannak azonban élethelyzetek, amelyekben nem tudja magát fényképezni, ezért külső segítségre szorul. Legutóbb például a March for Our Lives elnevezésű demonstráción készült róla egy fotó, amelyet ki is tett az Instára, lássa meg ország-világ, hogy fest a demonstráló Kim Kardashian.

kim1

Aztán valamiért úgy érezte, nem mutat elég tökéletesen a fotón, így (a sajnos nemigen létező) photoshop-készségeit felhasználva javított egy kicsit az alakján. A változtatásokkal azonban nem nyűgözte le az internet népét, és nem azért, mert túlvékonyította a derekát, vagy mert nem olyan tehetséges, mint az, aki legutóbb izomkolosszussá alakította a őt. A figyelmük ugyanis egészen másra terelődött. Nézze csak a hátteret!

kim2.png

AZ OTT EGY AUTÓ NAGYON, NAGYON VÉKONY SZEMÉLYEK RÉSZÉRE. VAGY CSAK EGY IRTÓZATOS PHOTOSHOP-MUNKA. 

Mivel utóbbit sokan szóvá is tették Kardashiannek, a celebnő mélységesen megsértődött, és ahelyett, hogy kijavította volna, inkább letiltotta a negatív kommenteket az Instáján. Probléma megoldva! 

Ön mit gondol a látottakról?

 • 800
  KI AZ A KIM KARDASHIAN??!?!?!?!?!?!444??!?!?!?!
 • 368
  Az ott egy vékony személyeknek készült autó, én is ilyennel járok. Miért kell a kákán is csomót keresni?
 • 193
  Végre valami új, szórakoztató tartalmat alkotott, nem csak a melleit mutogatja. Ennek örülni kell!
 • 137
  Lehet, hogy neki fel se tűnt az autó, azt hiszi, hogy a külsejével elégedetlenek a kommentelők. Így érthető a reakciója.
 • 123
  Jobban nézett ki, amíg nem "javította ki" a képet, ennek így semmi értelme nem volt :(((

(VT)