IMG 9949

Pumped Gabo a TV2 egyik legnépszerűbb énekes műsorában szerepelhet

2018.03.27. 07:51 Módosítva: 2018.03.27. 07:52

A Blikk szúrta ki, hogy mintha A Nagy Duett egyik rejtélyes versenyzője talán mégsem olyan rejtélyes. Az egyik versenyző leírásában az szerepel, hogy 

  • imádja a fesztiválokat,
  • szívesen kipróbálná magát autóversenyzőként,
  • sok időt tölt azzal, hogy a teste a lehető legjobb formában legyen,
  • és a jellegzetes mozgását az egész ország ismeri.

Ha ezeket összegyúrjuk, akkor egy életnagyságú Pumped Gabót kapunk. Tehát, nagyon úgy fest, hogy A Balaton Sound nem hivatalos arca, miután az RTL jól felfuttatta, most a TV2-n lesz látható.

Átigazolásról szó sincs. Az RTL elmondta a Blikknek, hogy Pumped Gabónak nincs, illetve nem volt élő szerződése sem az RTL Klubbal, sem az RTL Spike-kal, így akármelyik csatornán feltűnhet.

Pumped Gabo először egy 2015-ös Indexes videóban szerepelt, onnan lett híres. De a Velveten már korábban is lehetett vele találkozni. Gabónak itt indult be a karrierje: Egyből szerepet kapott egy UPC-reklámban, aztán ment a TV2-höz az Ezek megőrültek! című celebszívatós műsorba, meg a Viasat3 Észbontók című kifordított kvízműsorába is. Durván egy év kihagyás után az RTL Klub tette igazán híressé Pumpedet, amikor a NYerő Páros című összeköltözős, celebes, gameshowba becastingolták őt és akkori barátnőjét, Sebestyén Ágit. Utána jött a már csakis róla szóló trashreality, a Pumpedék és egy kis Celeb vagyok, ments ki innen!, illetve a Playback Párbajban is feltűnt. 

Címlapkép és borítókép: Rostás Bianka / Velvet