Egy jó hosszú interjút közölt a GQ Tiffany Haddish színésznővel, de ami miatt a cikk vírusként kezdett terjedni, az egy Beyoncéval kapcsolatos sztori. Haddish ugyanis azt meséli ebben az interjúban, hogy még decemberben egy buliban volt, ahol egy színésznő odament Beyoncéhoz és megharapta az arcát.

A sztori szerint Beyoncé rögtön odament a férjéhez, Jay-Z-hez, Haddish pedig többször is javasolta, hogy verjék meg a színésznőt, aki Beyoncéra támadott. Erre Beyoncé válasza az volt, hogy erről szó sem lehet, inkább mindenki élvezze a bulit, az a bizonyos színésznő nyilván kábítószer hatása alatt van.

Na de ki?

Kérdezi ezt azóta is az egész internet, merthogy Haddish az interjúban direkt nem nevezte meg ezt a színésznőt, aki decemberben állítólag beleharapott Beyoncé arcába.

Szóval azóta is megy a találgatás, hogy ki lehetett ez a vadorzó, Chrissy Teigen például a Twitterre írta ki, hogy egy rossz tipp után megtudta, ki az illető, de sose fogja elárulni. Ennél konkrétabb ötletei vannak a Vulture.com című oldalnak, akik beazonosítani vélik az eseményt, ahol ez az egész történhetett, és az ott megjelent celebek névsora alapján két gyanúsítottat neveznek meg név szerint: Sara Foster sorozatszínésznőt és Sanaa Lathant, aki az 1999-es The Best Man című filmmel lett híres.

Előbbi az Instagramon, utóbbi egy tweetben már tagadta a vádakat. Ha ön véletlenül ott volt, és tudja, hogy ki harapta meg Beyoncét, vagy Miss Marple módjára ki tudja következtetni a választ az interneten fellelhető adatokból, akkor kérjük, feltétlenül szóljon!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egy színésznő arcon harapta Beyoncét egy buliban, de vajon ki?

Most került napvilágra a decemberi eset híre, az internet rögtön elő is vett két gyanúsítottat. Beyoncé szerint drog lehetett a háttérben.

3 · Mar 28, 2018 08:53am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments