250 millió dollárra perelte be egy férfi Jamie Lunert, aki a '90-es években Lexi Sterlinget alakította a Melrose Place című sorozatban. A férfi, Anthony Oliver, állítása szerint a színésznő szexuálisan zaklatta 1998-ban, mikor ő még csak 16 éves volt.

A TMZ úgy értesült, Oliver egy házibuliban találkozott Lunerrel, akivel először ittak, majd a színésznő két kristálymettel bevont tablettát adott neki, amire azt mondta, hogy attól a srác nagyon kanos lesz. A férfi elmondása szerint ezt követően elkezdett vele forogni a világ, de valóban izgalomba jött, amit Luner kihasznált, csókolgatni kezdte, majd orálisan kielégítette és szexelt vele. A molesztálásban egyébként a színésznő sminkese is részt vett, Oliver elmondása szerint mindketten kihasználták azon éjszakán.

A férfi most, évekkel később úgy érzi, az eset tönkretette az életét, a molesztálás miatt nem biztos a szexuális orientációjában és alkoholista lett. Ráadásul az állítja, két másik férfiről is tud, akiken a színésznő hasonló módon, szexuális erőszakot követett el.

Luner a szóvivőjén keresztül reagált az esetre, azt mondja, a vádak teljességgel megalapozatlanok és Oliver csak zsarolni akarja ezzel. A képviselője azt is hozzátette, a férfinek nem ez az első bírósági ügye, állítólag az elmúlt nyolc évben 27 pert indított (ám arra már nem tért ki, hogy ki ellen és milyen indokkal). 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Fiatalkorú bedrogozásával és szexuális zaklatásával vádolják a Melrose Place színésznőjét

Jamie Luner állítólag elkábított majd molesztált egy 16 éves fiút 1998-ban. A most felnőtt férfi 250 millió dollárra perelte a színésznőt.

12 · Apr 03, 2018 10:08am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments