A modellek egyszerűen imádják feszegetni az Instagram határait meztelen fotóikkal. A képmegosztó ugyanis nagyon érzékeny a meztelenségre, főleg a női mellbimbókra (na, meg az átlagostól eltérő idomokra és a menstruációra), épp ezért  nagyon óvatosnak és trükkösnek kell lenniük azoknak, akik mégis pont ezen a felületlen szeretnék megmutatni a ruhátlan testüket.

Leonardo DiCaprio exe, Nina Agdal, például azt a megoldást választotta, hogy csak oldalról mutatja meg magát, így cselezte a ki a mellbimbó-rendőrséget, egyelőre. Hiszen nem mindenkinek jön be ez a módszer, Mihalik Enikő egyik hasonló posztját, amin a magyar modell félmeztelenül, oldalról volt látható, törölte az Instagram. Pedig Mihalikon még nadrág is volt a képen. Így nem lepődnénk meg azon, ha Agdal fotója is túl sok lenne néhány művészetre kevésbé érzékeny instázónak és ezért eltávolíttatnák. Úgyhogy, ha ön kíváncsi rá, akkor még most nézze meg biztos, ami biztos!

When the light and your boyfriend are cute, you gotta do what you gotta do

Nina Agdal (@ninaagdal) által megosztott bejegyzés,

A posztból egyébként az is kiderül, hogy igazából a szép fényeknek és a pasijának pózolt meztelenül. Ha pedig már ilyen jól sikerült a kép, miért ne osztaná meg a közel kétmillió követőjével, és azzal a több millióval is, aki ugyan nem követi, de szokott internetezni?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Még most nézze meg Nina Agdal meztelen fotóját, mielőtt letiltja az Instagram!

Leonardo DiCaprio exe igazából csak a szép fényeknek és az új pasijának pózolt meztelenül.

5 · Apr 03, 2018 01:01pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments