Üdvözöljük hét indító lapszemlénkben, ami a négynapos hétvégének köszönhetően, rendhagyó módon keddre esik. A Blikk a mai napon ismét Novozánszki Fanni eltűnésének ügyével foglalkozik és friss híreik is vannak az esetről. A lap értesülései szerint a lány, eltűnése előtt az összes spórolt pénzét, több millió forintot kivett a bankból, a rendőrség pedig arra gyanakszik, a pénzt a feltételezett gyilkos kérte el tőle, hogy sportfogadásokra költse és kifizesse a tartozásai. Ám a milliók végül nem cseréltek gazdát, a pénzt ugyanis a rendőrség megtalálta a lány lakásában. 

„Feltételezésem szerint, aki eltüntette Fannit, valójában a pénzét akarta, csak elvinni már nem tudta a lakásból, mert a dolgok nem úgy alakultak, ahogy eltervezte. A gyanúsított pánikba esett, és akkor már csak a menekülés hajtotta” - nyilatkozta a lapnak az egykori valóságshow-hős családjának ügyvédje. 

Ezzel szemben a feltételezett gyilkos jogi képviselője szerint VV Fanni a milliókat a barátnője plasztikai műtétjére szánta.

De mit írnak még a lapok kedd reggel?

  • Szintén a Blikk híre, hogy Ördög Nóra csupán pár órát, maximum ötöt alszik éjszakánként. Ennek a miértjét itt elolvashatja!
  • A Borsnál Janza Kata szakítása a téma, akinek a kapcsolata - értesüléseik szerint - egy harmadik személy miatt ért véget. 
  • Eközben Baukó Éva álma teljesült, végre műsort kap a tévében - írja a Blikk.
  • Kökény Attila pedig arról beszélt a Borsnak, hogy vannak rajongói, akik nem tartják tiszteletben, hogy családos ember és így erotikus ajánlatokkal bombázzák.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Több milliót vett ki a bankból eltűnése előtt Novozánszki Fanni - hírek kávé mellé

A Blikk legfrissebb értesülései szerint feltételezett gyilkosa, a lány pénzére utazott.

2 · Apr 03, 2018 08:01am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments