Beyoncé húgát Solange néven ismeri a nagyközönség, merthogy ő se nagyon szokta használni a vezetéknevét (ami egyébként Knowles). Solange elég egyéni ízlésvilággal rendelkezik, és a stílusát most egy topless fotóval mutatta meg az Instagramon. Teheti ezt azért, mert annyira hosszú a (pót)haja, hogy megfelelő frizura mellett eltakarja azokat a testrészeket, amikért bannolás jár a közösségi médiában.

@renellaice

A post shared by Solange (@saintrecords) on

Bódi Sylvi hasonlót posztolt a héten: ő egy szál bugyiban fényképezkedett, de természetesen ő sem a mellét akarta direktben megmutatni, még csak nem is a fenekét, hanem a haját. Merthogy megint akadt egy promózandó termék, olvasson róla rengeteget alább!

Hosszú hajam titka.🔮 Kamaszként nagyon hosszú,derékig érö hajam volt.24 éves korom körül a fodrász javaslatára levágattam kicsivel váll alattig éröre.😳Rögtön jól meg is bántam,de úgy voltam vele,hogy majd pikk-pakk visszanö.Hosszú évek teltek el, de a hajam nagyon nem akart nöni...😩 Szedtem mindent,de igazán nagy hatását semminek sem láttam. Sosem nött hosszabbra hátközépig érönél.😞Tavaly ilyenkor forgattuk Balin.Ekkor a hajam a melltartópántomig ért.A fodrász javaslatára póthajat használtunk,így a hajam pont olyan hosszúságú lett,mint amilyenröl több,mint egy évtizede álmodozom.☺️ Egyik éjszaka volt egy álmom melyben derékig érö hosszú hajjal kacagva szaladtam egy szép virágos mezön miközben a szellö lágyan borzolta a hajkoronámat...👸🏻🌸🌾🌼 Felkeltem és eldöntöttem,hogy megvalósítom az álmom!Oly sokat sikerült már!Miért ne menne ez is?! Ide datálódik hát a “kísérlet” kezdete. Kevesebb,mint 1 év alatt a hajam 20 centit nött!!!😱💪🏼Mai napig nem tudom,hogy mi segített, talán a dolgok kombinációja adta ezt az eredményt. Hetente 1x mosok hajat.Ezt a speckó hajnövekedést segítö sampont használom: Kleanthous Silia shampoo extra c.s.m.enriched.A hajamat sosem szárítom meg,hagyom,hogy magától száradjon meg. Kefét váltottam.Ez a disznósörtével dúsított sokkal kíméletesebben bánik a hajjal,nem töri le a hajvégeket.Biztos az is hozzátesz,hogy sokat vagyok napos helyeken.(Bár ez az elözö években sem volt másként,mégse nött a hajam.)🌞 A lényeget a végére hagytam.Mindenki gondoljon,amit akar,nevezhettek boszorkánynak is,én akkoris elmondom, mert hiszem,hogy ennek a “komponensnek” igen meghatározó szerepe van abban,hogy a hajam így megnött.Rendszeresen és folyamatosan elképzeltem magam hosszú,fenékig érö hajjal!!!!Meghatároztam pontosan meddig szeretném,hogy érjen a hajam,s ezt vizualizáltam rendszeresen.Láttam magam hátulról ilyen hosszú hajjal.Nem csak akartam és vágytam rá,hanem el is hittem,hogy megtörtént.Manifesztáltam, teremtettem.Mindenki képes erre.A Teremtötöl kapott ajándékunk ez. 11 hónappal késöbb,most tavasszal,amikor a virágok nyílnak itt vagyok a 14 éve áhított hajhosszúsággal!Azt hiszem ideje hazamennem,hogy kacagva átszaldhassak azon a mezön..☺️🙏

A post shared by Sylvi Bódi (@sylvibodi) on

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Beyoncé húga és Bódi Sylvi is topless instagramozott a héten

Megtehetik, mert mindkettejük haja rendkívül hosszú.

3 · Apr 06, 2018 12:18pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments