Kate Hudson a harmadik gyermekét várja, a váratlan hírt pedig az Instagramon jelentette be. A színésznő egy kedves videót posztolt, amiben nemcsak az látszik, hogy már gömbölyödik a hasa, de az is, hogyan derül ki a család számára, hogy a gyerek kislány lesz.

SURPRISE!!! 🤱 If you’ve wondered why I’ve been so absent on my social channels it’s because I have never been more sick! It was the most sick first trimester of all my children. Boomerangs have made me nauseous, Superzoom is an easy way to have my head in the toilet, food instagrams make me queezy and thinking too much about insta stories made me even more exhausted than I already had been. If you’ve seen me out and about smiling and pretending like everything is amazing...I was lying! BUT! I have broken through on the other end of that and rediscovering the joys of insta/snap. We have been trying to keep this pregnancy under the radar for as long as possible but I’m a poppin now! And it’s too darn challenging to hide, and frankly hiding is more exhausting then just coming out with it! My kids, Danny, myself and the entire family are crazy excited! A little girl on the way 💕

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés,

Hudson a posztban azt is elárulta, hogy nagyon nehéz volt számára az első trimeszter, az eddigi terhességei közül ennek során volt a legrosszabbul, ezért is tűnt el egy időre a közösségi médiából. Ezen kívül arra is kitért, hogy a férjével - akivel a kislány lesz az első közös gyerekük - titokban akarták tartni a terhességet, ameddig csak lehetett, de most már, hogy látszik rajta, inkább megosztották a hírt a világgal, mert a rejtegetés sokkal fárasztóbb lett volna.

Arról, hogy mennyire kimerítő lehet a titkolózás Kylie Jenner biztos tudna mesélni, ő ugyanis kilenc hónapon keresztül nem árulta el, hogy terhes.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vége a titkolózásnak, gyereket vár Kate Hudson

A színésznő és férje addig próbálták titkolni a várandósságot, ameddig lehetett.

36 · Apr 07, 2018 09:10am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments