Hiányzott már, hogy Nánási Pál blogján művészien fotózott meztelen nőket lásson? Akkor van egy jó hírünk: a fényképész úgy döntött, újraindítja az oldalt, némi erotikus tartalommal fűszerezve.

Ördög Nóra férje erről a Borsnak beszélt és elmondta, nagyon nem tetszik neki, hogy kezd kiveszni az igényesség az erotikus fotózásból, pedig szerinte szüksége van a művészi aktokra. Sőt, arra is kitért, hogy a mai napig szeret ilyen jellegű fotókat készíteni a feleségéről is.

(...) néha aktokat vagy pikánsabb képeket is készítek róla, természetesen csak saját magunknak, a nagyközönségnek már nem hinném, hogy készítünk ilyen fotókat. Ez egy régi szokásunk, manapság azonban már kevesebb alkalommal történik meg, mint régebben, de még mindig ugyanolyan izgalommal tölt el, hiszen Nóri továbbra is egy gyönyörű és vonzó nő

- magyarázta a fotós a lapnak.

Bár lehet, hogy ezeket a még pikánsabb képeket nem mutatják meg a nyilvánosságnak, azért így sincs hiány az interneten művészien szexizős Ördög Nóra fotókból. Legutóbb a műsorvezető Valentin-napon posztolt magáról fehérneműs képet, amit természetesen a férje készített róla.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az aktoknál is pikánsabb képeket készít Ördög Nóráról a férje

Nánási Pál a mai napig imádja fotózni a feleségét, egyébként pedig nem tetszik neki, hogy kiveszett az igényesség a erotikus fotózásból.

13 · Apr 07, 2018 08:37am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments