Valaki eljuttatott a Fókusz stábjának egy kézzel írt levelet, melyben elég részletesen le van írva, hogy mi történhetett Novozánszki Fannival a halála napján. A levélben leírtak szerint a lány vidéken volt egy disznóvágáson, ahol ivott, majd bedrogozták. Ennek következtében rosszul lett és meghalt.

Eddig ezekkel teljesen ellentétes információk kerültek elő az üggyel kapcsolatban. A lány édesanyja szerint elképzelhetetlen, hogy Fanni vidéken járt volna aznap.

A barátnője is arról vallott, hogy vásárolni voltak Budapesten, majd hazavitték Fannit a lakásába. Amikor bemehettünk a lakásba, akkor ott is volt a három nagy szatyor ruha bontatlanul

- nyilatkozta a Blikknek Fanni édesanyja.

A család ügyvédje szerint ez a levél egy elterelő manőver része lehet, ami akár a gyanúsított köreiből származhat. A Fókusz munkatársai a levéllel elmentek a rendőrségre, ahol jegyzőkönyv kíséretében át is vették azt. Egyelőre nem derült ki, a rendőrség nem adott tájékoztatást arról, hogy a kézzel írt levél tartalmazott-e hasznos információt a nyomozás szempontjából.

(blikk, Fókusz)