Ha önnek tetszett Hercegnő vagy pornós? című kvízünk, akkor ezt a hírt biztosan szeretni fogja, mivel a Daily Mail szerint úgy néz ki, hogy a norvég királyi család egyik tagja összejött egy olyan modellel, aki már a Playboyban is szerepelt. 

Nem tudjuk, ki mennyire van otthon a norvég viszonyokban, illetve a norvég királyi család viselt dolgaiban, szóval a biztonság kedvéért ott kezdjük ezt a sztorit, hogy az állam feje jelenleg V. Harald király. Neki kettő gyermeke van, Márta Lujza hercegnő, illetve annak öccse, Haakon herceg, aki jelenleg a trónörökös. Haakon herceg 2001-ben házasodott össze a feleségével, Mette-Marit hercegnével, aki házas ugyan nem volt korábban, de gyereke már volt. Ez a gyerek egy bizonyos Marius Borg Høiby, akinek Haakon herceg a nevelőapja lett, mivel a srác vér szerinti édesapja egy kábítószerügy miatt a börtönt is megjárta, ami persze hatalmas botrányt okozott Norvégiában.

Szóval a leendő norvég király nevelt fia, Marius Borg Høiby jelenleg 21 éves, az alábbi kép február 18-án készült róla.

Marius Borg Høiby új barátnőjét Juliane Snekkestadnak hívják, aki ugyan norvég származású, de Londonban él. Mivel a foglalkozását tekintve modell, természetesen rendkívül látványos Instagram-fiókot tart fenn, olyan képekkel, mint például az alábbi.

🖤

A post shared by Juliane Snekkestad (@julianesnekkestad) on

Ebben az Instagram-fiókban olyan képek is megjelentek nemrég, amik a Skaugum palotában, azaz a norvég királyi család rezidenciáján készültek, de a modell ezeket később törölte. Úgyhogy csak az olyan képek maradtak, mint például a következő.

Lil🐯 shooting for @nakdfashion

A post shared by Juliane Snekkestad (@julianesnekkestad) on

A pár persze nemcsak a palotában találkozik, állítólag karácsony előtt összeköltöztek Londonban.

Snekkestad a Playboy 2017. májusi számában szerepelt, ezen kívül fehérneműket-fürdőruhákat is reklámoz kampányokban.

Egyébként Marius Borg Høiby is rendelkezik Instagrammal, csak ott sokkal kevesebb az érdekesség. Az alábbi, nyuszis fotót tudjuk talán ajánlani a kevésből.

;)

A post shared by Marius Borg Høiby (@marius_borg) on

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ezzel a Playboy-modellel jött össze a norvég koronaherceg nevelt fia

Egyébként is botrányos a fiatalember előélete, hát most újra van egy kis sistergés a norvég királyi család körül.

4 · Apr 15, 2018 09:02am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments