Chessie King egy teljesen átlagos testalkatú Instagram blogger. Se nem tartozik az extrém vékony jógázó infulenszerek közé és nem is plus-size modell. Csak egy egészséges külsejű, csinos lány, akinek egyik fontos missziója a közösségi oldalon, hogy segítsen másoknak abban, hogy elfogadják önmagukat, elsősorban a testüket, ennek pedig fontos eleme, hogy nem rejtegeti magát.

Az ilyen posztok pedig - bárki rakja ki őket -, mint mágnes vonzzák a rosszindulatú trollokat, akiknek lételemük, hogy felhívják a figyelmet az összes számukra nem tetsző részletre.

What does happiness mean to you? 💁🏼‍♀️ Have you ever thought “I’ll be happier when I’m a smaller size” or “I’ll be happier when I have a flatter stomach”? 💭 Happiness is a feeling, a smile, a memory, an experience, a place, a friend... my happiest times in life haven’t been anything to do with my body & how I look. I’ve been there though, I’ve been through the whole ‘go to the gym as many times as I can in a week & eat as little as I can because I’ll be happier if I can fit into that pair of jeans...’ When I was at my smallest, I was definitely not my happiest. I’m happy because I‘m finally comfortable in my body. I don’t look at this photo & think ‘yuk, I hate my stomach, I need to go do a workout’. I don’t punish myself, I workout because it makes me feel amazing & it’s an instant buzz 💦 Tonight, write down 5 things that make you happy & promise yourself you’ll do more of those things or spend more time with those people. You’ve only got one life, don’t waste time on being UNHAPPY ❤️🧡💛 Find happiness in yourself, in other people, in your life right NOW 🙋🏼‍♀️ 📸 • @lydiaxcollins

C H E S S I E K I N G (@chessiekingg) által megosztott bejegyzés,

Éppen az ilyen arcnélküli, ám borzasztóan bántó kommentek miatt, King készített egy videót, amiben megmutatja, milyen beszólásokat kap egy-egy fotóra. Ám nem állt meg ennyinél, hanem minden kritikát magáévá tett és elkezdte ezek alapján photoshoppolni a testét, a végeredmény pedig egy igazi szörnyszülött lett. Íme:

Ebben a videóban a teljes folyamatot láthatja, hogyan jutott el a fenti végeredményhez:

Ha megváltoztatnánk a testünket minden troll szájíze szerint és hallgatnánk az összes netes beszólogatóra, akkor szörnyekké válnánk. Teljesen mindegy hogy 23 követőd van, van 3 millió, SENKI nem érdemli meg, hogy folyamatos online gyűlölködésnek legyen kitéve

- írta a posztjához, hogy nyomatékosítsa, mennyire abszurd a kritika mennyisége és kegyetlensége, amit el kell viselnie bárkinek, aki arra használja a közösségi oldalait, amikre valók, azaz, hogy megossza a a világgal az életének azon részleteti, amiket szeretne.

Forrás: Indy100

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szörnyszülöttet csinált magából a lány, aki a trollok beszólásai alapján változtatta meg a testét

Elég fontos üzenetet közvetít a rémisztő látvány.

16 · Apr 17, 2018 05:03pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments