Bálint Emese színésznő, mégsem erről híres, hanem arról, hogy szokatlan vehemenciával őrzi a szüzességét. Olyan válogatós, hogy ugyan már több mint ötezren tettek neki ajánlatot, eddig senkit sem tartott elég méltónak arra, hogy feláldozza érte az ártatlanságát.

Azt már múltkor is előrevetítette, hogy a vágya egy olyan férfi, aki sok más pozitív tulajdonsága mellett nem elvált, nem dohányzik, és nem alacsonyabb nála. Nos, most úgy fest, ezeknek a kritériumoknak a TV2 műsorvezetője,

GUNDEL TAKÁCS GÁBOR FELEL MEG LEGINKÁBB.

A színésznő, aki egyébként azt is megfogadta, hogy örökbe fogad egy gyereket, ha nem találja meg az igazit, a 24.hu-nak nyilatkozott a vágyott személyről: 

Bárcsak olyan lenne, mint Gundel Takács Gábor, aki intellektusban, humorban, szakmai és emberi szempontok szerint is ideális volna, ha nem lenne házas... Kijelentem, nagyon tisztelem a családját Gundinak, akivel a foci (is) örök kapcsolódási pontunk, tekintve Buzánszky Jenő keresztapámra (az Aranycsapat legendája), akivel a televíziókban is sokat láthattak a kedves nézők.