Macaulay Culkin mostanában magához képest egész sokszor ad interjút, a legutóbb például Ellen DeGeneressel ült le beszélgetni. A műsor során természetesen sok szó esett a színész leghíresebb szerepéről, a Reszkessetek betörők! Kevinjéről.

Culkin beszélt például arról, hogy mindenhol felismerik, hiszen gyakorlatilag most, hogy összeszedte magát, ugyanúgy néz ki, mint mikor kisfiú volt. Azt is elárulta, hogy a karácsonyi időszakban igyekszik minél kevesebbet menni emberek közé, mert akkor a megszokottnál is nagyobb a felé irányuló kéretlen figyelem. És azt is elmondta, mi az, amit folyton kérnek tőle, de nem hajlandó megtenni.

Macaulay Culkin a Reszkessetek betörők! ikonikus arckifejezését nem veszi többé fel senki kedvéért.

Tudja, ez az mikor Kevin kiált és közben a két kezét az arcára teszi. Ez a kép már évtizedek óta kísérti a színészt, aki DeGeneresnek azt mesélte, hogy rendszeresen megkérik, hogy „csinálja a Kevin-arcot”, neki pedig annyira elege van ebből, hogy már arra sem igazán veszi a fáradtságot, hogy kedvesen utasítsa a vissza a kéréseket, nemes egyszerűséggel csak közli, hogy: nem.

Szóval, ha egyszer találkozik Macaulay Culkinnal és be akar vágódni nála, akkor semmiképp se próbálja meg rávenni, hogy ezt csinálja:

via GIPHY

Forrás: Just Jared

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Macaulay Culkin elmondta, mi az, amit soha nem hajlandó megtenni

A színész Ellen DeGeneres műsorába látogatott el, de ott sem csinálta meg AZT.

4 · Apr 23, 2018 12:43pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments