Az Andy Vajna tulajdonában lévő Bors értesült egy Andy Vajna tulajdonában lévő tévé egyik korábbi műsora körüli ügyről. A TV2-n futott  Ázsia Expressz című reality, melyben párba verődött celebeknek kellett eljutniuk A-ból B-be, illetve különböző feladatokat teljesíteniük. Ezt nyerte meg Berki Krisztián és Ambrus Attila, ismertebb nevén A Viszkis. Eddig úgy tűnik, hogy nincs itt semmi izgalom, csakhogy Berki maga állította azt, hogy felajánlott némi pénzt a verseny utolsó szakaszában az ellenfeleinek, hogy őt és Ambrust juttassák előnyhöz. Ezt Megyeri Csilla, az egyik "KÁROSULT" is megerősítette.

És innentől kezd durvulni a szitu.

Hogy mi történt? Azt a z alábbi, Borsból vett megfogalmazással adjuk a kedves olvasók tudtára. Fogyasszák egészséggel!

"Az izomember nem tartotta be ígéretét [...]"

4-4 millió forintot ígért Megyeri Csilláéknak és Kulcsár Edináéknak, míg Cseke Katinkáéknak 2 milliót. Ezt írja a Bors, mire az egész vádra, mármint arra, hogy nem fizette ki az említett 10 milliót, a következőt reagálta a Bors által "izomembernek" hívott Berki Krisztián.

Ha valaki azt állítja, hogy én nem fizetem ki azt, amit megígértem (pl. Ázsia-nyeremény), és azt állítja, hogy megkaptam, ez hazugság és igaztalan vád, becsületsértés, ennyi és nem több.

Andy Vajna lapja szerencsére elérte Andy Vajna tévéjének sajtóosztályát, így kiderült, hogy Berki megkapta a műsorért járó pénzét.

Megyeri Csilla, aki azzal a felkonffal lett egy nanoszekund(e)um alatt népszerű, hogy 

... továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink.

elmondta, hogy Berki azért is ajánlotta fel, hogy majd szétosztja a lóvét, mert ő úgyis "tele van pénzzel", neki csak a dicsőség számít. Végül Megyeri megszólalásával zárul a cikk, ami így szól:

 "Nem értem a viselkedését, olyan embe­rek előtt járat le, akik velem szeretnének dolgozni a jövőben. Lehet, hogy konkurenciának tart."

Ez azért érdekes, mert a kettejük közti tartozás ügye nem tűnik egy lejárató hadjáratnak. A fenti mondatból viszont arra is lehet következtetni akár, hogy itt még valami többről van szó.

(Bors)