Tizenegy nappal ezelőtt született meg Khole Kardashian lánya, akiről hamar az is kiderült, hogy a True (magyarul: igazság) nevet kapta. Mivel a Kardashian-klán gyakorlatilag sportot csinált abból, hogy a gyerekeiknek furcsábbnál furcsább neveket adnak, így Khole sem maradhatott ki a sorból, az internet pedig azonnal rá is repült a névválasztásra.

Ám ez jelenleg azért különösen kellemetlen, mert sokan azzal viccelődnek, hogy milyen ciki, hogy a kislánynak pont ez lett a neve, mikor már a születése előtt kiderült, hogy az apja a terhessége során többször is megcsalta az anyját. Talán éppen az ilyen rosszindulatú kommentek miatt érezte szükségesnek a család matriarchája, Kris Jenner, hogy nyilvános magyarázattal szolgáljon arra, a lánya miért ezt a nevet választotta.

Jenner a Twitteren hűtötte le azokat, akik viccet csináltak a kislány nevéből és abból, hogy a születése időszakába a szülei között nyilvánvalóan volt némi feszültség a hűtlenség miatt.

Örömmel köszöntöm drága unokámat, True-t! Érdekesség, hogy az apai nagyapám neve az volt, hogy True Otis Houghton, az igazi édesapámat pedig úgy hívták, hogy Robert True Houghton. Éppen ezért nagyon örülök annak, hogy Khloe True-nak nevezte el a kislányát

- olvasható a posztban.

True egyébként idén már a harmadik unokája Kris Jennernek. Először Kim Kardashian Chicago nevű lánya született meg január közepén, aztán február elején jött világra Kylie Jenner gyermeke, Stormi Webster, és most még egy kislánnyal egészült ki a klán. A 62 éves Kris Jennernek így, hat gyermekétől kilenc unokája van.