Az emberek nagyon sok furcsa dolgot bevállalnak, hogy ismertek legyenek, de a TMZ egy olyan sztorit túrt most elő, amitől még nekünk is felszaladt a szemöldökünk. Meg a gyomrunk is kicsit felfordult. Kezdjük ezzel a képpel.

Only dog I need.🐶 Tag someone you appreciate.

A post shared by 📧Deyanamounira90@gmail.com (@deyana_mounira) on

Tony Toutouni egy gazdag tahó, aki arra használja az Instagramot, hogy Lunatic Living fantázianevű, a nők szexuális célú lealázásával kibélelt fiókjával mindenkit kiakasszon. Írtunk is már róla kettőször, először megírtuk, hogy vitába keveredett egy hasonszőrű figurával, aztán azt, hogy eljegyzett egy nőt. Toutouni pár héttel ezelőtt egy Deyana Mounira nevű modellt fényképezett, hogy tovább gazdagodjon az Instagramon fellelhető művészfotó-készlet. A fotózáson ott volt Toutouni kutyája is, Hef, akinek van saját Instagramja, és aki az alábbi képen egy disznóval a háttérben látható.

Got pulled over ... FML

A post shared by Playboy Hef (@heftheplayboydog) on

Namost a fotós férfi azt mondja, hogy a modell direkt incselkedni kezdett a kutyával, hogy begerjessze, az eb nemi szervét fogdosta, aminek Hef szemlátomást örült. A modell másként emlékszik, őszerinte Toutouni volt az, aki buzdította a kutyát, hogy ugorjon rá a bikiniben pózoló manökenre. Mindenesetre állítólag megállapodás született köztük, hogy a kanos ebbel készült felvételek nem láthatnak napvilágot.

Erre mit tett Mounira? Hát persze, hogy fogta és posztolta a videót. Ha önnek ez a karmája, nézze meg alább.

Erre Toutouni válasza az volt, hogy beperelte Mounirát a kutyával szemben elkövetett szexuális zaklatásért, másfél millió dollár (kb. 388 millió forint)  kártérítést követelve. A keresetlevelet azzal posztolta az Instagramra a múlt éjjel, hogy jól tudja, hogy Mounirának egy vasa sincs, de akkor is móresre akarja tanítani az olyan nőket, akik azt hiszik, hogy bármit megcsinálhatnak.

Nem mondanánk, hogy van akár egy olyan részlete is ennek a sztorinak, amit egy épeszű ember fel bír fogni, de a teljes képhez hozzá tartozik, hogy Hef már elég sok nőre rátette a mancsát, szóval nem igazán világos, hogy Toutouni mitől akadt ki ennyire pont most.

Sometimes I sit like this for hours to protect my ass

A post shared by Playboy Hef (@heftheplayboydog) on

Sőt, az alábbi képen nem is akárki, hanem Tara Reid az Amerikai pitéből látható Hef alatt. Mellesleg Hefnek az a beceneve, hogy A Playboykutya, amiből arra lehet következtetni, hogy talán Hugh Hefnerről kapta a nevét.

I don’t watch American pie but I do make out with Tara Reid #idatemoviestars

A post shared by Playboy Hef (@heftheplayboydog) on

Mi kérünk elnézést, hogy ön ezt a cikket idáig elolvasta. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egy instafotós szexuális zaklatásért pereli a modelljét. Az áldozat: egy kutya

Az Instagramon híres milliárdos tahó meg akar leckéztetni egy nagyfenekű nőt, aki incselkedett a kanos kutyával fotózás közben. És utána videót posztolt róla.

20 · Apr 27, 2018 02:23pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments