Lassan egy hónapja, hogy kiderült, hogy Hajdú Péter távozik az ATV-től. A csatorna igazgatója, Németh Szilárd akkor azt nyilatkozta, hogy „szakmai és emberi okokból” nem hosszabbítják meg Hajdú Péter cégének szerződéseit, és most a Bors egy példát közöl arra, hogy az emberi okok alatt mit kell érteni.

Az ATV Napló című műsorának belső csetén egy alkalommal ugyanis Hajdú nyilván viccből egy pornóképet osztott meg kollégáival sírva nevető szmájlik kíséretében, amin egy idős, kifejezetten nagymamának öltözött nő az egyik szereplő. A beszélgetésrészletről és a képről egy screenshotot is lehoz a Bors, amit itt lehet megnézni. A lap informátora szerint:

ez az otrombaság nehezen fér össze az ATV szellemiségével, azért ez a csatorna mégiscsak a Hit Gyülekezete érdekeltségébe tartozó cégek tulajdona.

Erről az embernek eszébe juthat, hogy Hajdú Péter pont nemrég elmélkedett arról, hogy mi az, ami jogilag ugyan megengedett, csak végtelenül undorító.

Ezen kívül nem igazán dübörgött az itthoni hírgyár a hosszú hétvége alatt, de ha még tart a kávéja, esetleg nézze meg ezeket:

  • Ha meg szeretné nézni a TV2 videóját arról, hogy Majka és Till Attila röhögőgörcsöt kapnak a Bezár a bazár! felvétele közben, akkor kattintson ide!
  • Ha pedig Megyeri Csillával olvasna el egy interjút, akkor a Blikket ajánljuk. Amennyiben önnek nem rémlik, hogy kicsoda Megyeri Csilla, akkor helyben vagyunk: az interjú ugyanis pont arról szól, hogy a Nagy duett frissen kiesett, 30 éves versenyzője többet szeretne műsorvezetőként dolgozni, hogy egyrészt jobban megismerjék az emberek, másrészt ne kelljen a párjának besegíteni a rezsi kifizetésébe.

Hát kezdjük ennyivel ezt a csonka hetet.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hajdú Péter nagymamapornóval poénkodott, ezért rágtak be rá az ATV-nél

Egy nagyon 18+-os képet osztott meg a belső cseten egy pornófilmből, és a kép most napvilágra került. Plusz további hazai hírek itt, kávé mellé.

8 · May 02, 2018 07:33am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments