Meghan Markle-nek van egy 51 éves féltestvére, Thomas Markle Jr, akivel az egykori színésznő nem ápol túl jó kapcsolatot. Harry herceg menyasszonya nyolc évvel ezelőtt találkozott utoljára a bátyjával, akkor is csak azért mert mindketten részt vettek egy rokonuk temetésén, és mivel nincsenek közeli viszonyban, a férfit nem is hívták meg az esküvőre. (Ehhez egyébként annak is köze lehet, hogy csak az elmúlt egy évben többször is letartóztatták mert bántalmazta a barátnőjét.) Ez pedig nagyon rosszul érintheti, ugyanis az elmúlt hónapokban már telehaknizta a lapokat azzal, hogy lejárató nyilatkozatokat tett a húgáról, most pedig egy nyílt levelet juttatott el az In Touch magazinnak, amit Harry hercegnek címez és arra kéri benne, hogy ne vegye feleségül a húgát.

Még nem késő. Meghan Markle nyilvánvalóan nem a megfelelő nő számodra. Ahogy közeledik a lagzitok napja egyre világosabb, hogy ez a házasság a legnagyobb hiba a királyi esküvők történetében. 

Ezekkel a szavakkal kezdődik a levél, amiben a továbbiakban arról ír, hogy az apjuknak mennyire fáj, hogy nem lehet része az esküvőnek és nem kísérheti oltár elé a lányát. És persze neki, Thomas Jr-nak, is rosszul esik, hogy nincs rajta a vendéglistán (amin egyébként még az Obama házaspár sem szerepel).

Ezek mellett pedig azzal vádolja a húgát, hogy az apjuknak miatta vannak tartozásai, amiket nem tud megfizetni. És zavarodottnak, sekélyesnek nevezi Meghant, aki szerinte viccet fog csinálni a királyi házból.

A levelet végül azzal zárja, hogy mindennek ellenére a színésznő örökké a testvére marad, még akkor is ha nem lesz köztük kapcsolat. Majd újra szemrehányást tesz, amiatt, hogy május 19-én ő is csak az újságokon keresztül vehet részt a lagzin.

Az pedig szinte biztos, hogy nem ezzel a levéllel győzte meg Harryt és a menyasszonyát arról, hogy mégis helyet kéne szorítani neki valamelyik eldugott asztalnál az esküvőn.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Meghan Markle bátyja nyílt levélben kéri Harry herceget, hogy ne vegye feleségül a húgát

A férfi többek között azt is írja, hogy ez a házasság a legnagyobb hiba a királyi esküvők történetében.

23 · May 03, 2018 09:43am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments