Április végén Emmanuel Macron és a felesége, Brigitte, ellátogattak a Trump házaspárhoz a Fehér Házba. Persze a világ főleg a két férfire figyelt, akik között elég szürreális jelenet játszódott le az ovális irodában és ültettek fát is együtt. Ám a francia first lady sem unatkozott, a háromnapos vizit során volt lehetőség kicsit jobban megismerni Melania Trump életét, amit nem irigyel, legalábbis erről beszélt egy friss interjúban.

Nem csinálhat semmit. Még csak az ablakot se nyithatja ki a Fehér Házban. Nem is mehet ki. Őt sokkal jobban korlátozzák, mint engem. Én minden nap kimehetek Párizsban

- mondta Brigitte Macron a Le Monde-nak. Persze nem kizárt, hogy ezek biztonsági megkötések és minden amerikai first ladynek így kell élnie, ám ezen kívül a francia elnök felesége arról is beszélt, hogy Melania Trumpnak más téren is korlátozzák a szabadságát.

Elmondása szerint ugyanis Donald Trump neje alapvetően vidám nő, akinek nagyon erős személyisége van, ám ezt el kell rejtenie, ami kemény munka számára. Macron azt is mondta, hogy Melania sokat és könnyen nevet, de ezt is titkolnia kell.

Ebbe egyébként Melania Trump már annyira belejött, hogy nemrég mikor végre nyilvánosan elmosolyogta magát, mindenhol a világon hírként számoltak be róla. Természetesen mi is írtunk az esetről , ami egyébként Barack Obama társaságában történt, Barbara Bush temetésén.

Forrás: Indy100

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Elég nyugtalanító dolgokat mondott Melania Trump életéről a francia first lady

Brigitte Macron örül annak, hogy nem kell úgy élnie, mint az amerikai elnök feleségének.

25 · May 05, 2018 12:52pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments