Az élő Ken babára, azaz Rodrigo Alvesre elég csak egy pillantást vetni, hogy azt gondoljuk, ő tényleg egy olyan figura, aki elment a falig plasztikáztatás téren és innen már nincs tovább.

Ám ha így gondolkoznánk, hatalmasat tévednénk. A műtétmániás férfi ugyanis a napokban ismét felkeresett egy sebészt, hogy az eddigi talán legbizarrabb beavatkozást elvégeztesse magán: placentát injekcióztatott az arcába.

A Brazíliában született, ám Londonban élő férfi, Prágába utazott megcsináltatni az arcfeltöltést, mert - elmondása szerint - Angliában nem pumpálnak méhlepényt az ember bőre alá. 

Ha ilyen innovatív és a megszokottól eltérő szépészeti műtétet akarok csináltatni külföldre kell utaznom, mert ahol én lakom nincs ilyen

- magyarázta Alves a Daily Mailnek és azt is elárulta, hogy azért volt szüksége az arcplacentáztatásra, mert ez is egy olyan kezelés, ami megállítja az öregedést és a segítségével kortalan tud maradni. Mondjuk tényleg nehéz lenne ránézésre megtippelni, hány éves, de szerencsére egy friss instaposztjában elárulta, hogy júliusban lesz 35.

Alves egyébként januárban egy interjúban azt mondta, hogy úgy érzi, tökéletes a külseje és nem plasztikáztat többé, de mint a friss sztori is bizonyítja, ez nem volt egy igazán komoly elhatározás. Ám van arra is magyarázata, hogy miért gondolta meg magát:

Ha valaha abbahagyom a magammal való foglalkozást, az emberek azt fogják hinni, hogy már nincs bennem élni akarás. (...) A műtéteimet mindig úttörő orvosokkal csináltatom, akik a legjobbak a szakmájukban.

Ha pedig szeretne kevesebbet olvasni és több fotót látni az élő Ken Babáról, akkor itt egy galéria arról, hogyan edz és seggrepacsizik a strandon, itt pedig 15 nagyon kellemetlen fotót láthat róla:

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az élő Ken baba most éppen placentát injekcióztatott az arcába

Mikor azt hittük, hogy már nem tudja felül, vagy inkább ebben az esetben, alulmúlni magát plasztikáztatás terén, akkor csinál egy ilyet.

41 · May 06, 2018 04:49pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments