IMG 4192

Aurelio exe Nádai Anikónak: a szeméttelepre való vagy te is

vik
2018.05.08. 16:04

Nádai Anikó és a magát helikopterezésből egészen a tapsoltatóember szakmáig felküzdő Aurelio Caversaccio három hónapnyi mesebeli párkapcsolat után, március végén szakítottak. Nádai Anikó az elkeserítő élethelyzetet úgy jellemezte később, hogy „ha valami nem működik, azt be kell látni”, noha annak idején tényleg megfogadtak egymásnak mindent: ő a fiatalember szókincsén akart javítani, Aurelio pedig számos módon kívánta kifejezésre juttatni a műsorvezetőnő iránt táplált érzéseit. Valószínűleg egyiket sem sikerült betartani, így a szerelem mégsem működött. 

 

Már épp kezdte megemészteni a magyar társadalom azt az elképesztő fájdalmat, amelyet a két fiatal szakítása maga után hagyott, erre újra felborzolódtak a kedélyek.  Nádai magánéletében ugyan egyelőre nem sok változás állt be, Aurelio azonban visszament előző barátnőjéhez, bizonyos Dominikához. 

És most ez a régi (de már új) barátnő egy váratlan és igen indulatos Facebook-posztban nyilvánított véleményt Nádai Anikóról. Nem tudni, milyen indíttatásból, és hogy honnan ez a sok indulat, mindenesetre most változtatás nélkül, szó szerint közöljük a leírtakat, nehogy lemaradjon erről az életbevágóan fontos fejleményről, amelyről a Borsból értesültünk mi is az imént. 

Az hogy “N.A. után is van élet”? Miért, ki ő? Csak jókor volt jó helyeken.... Egyáltalán nem veszem őt emberszámba amióta sunyi, patkány módján a szemembe szétnyalta a pics@m a műsorában. Amiért mellesleg úgy könyörgött bent, hogy lehessen! Aztán a még ki sem hűlt, foglalt ... ba szépen belecsücsült! Mintha erre lett volna már pár példa nála, nem????

És csak szólok, hogy ÉN bár ELKÖLTÖZTEM Aureliotól 2017. októberben, hogy ő gondolja át és értékelje az együtt eltöltött éveinket és becsülje meg, becsüljön meg!

De a nő már 1-2 nap után a lakásában tespedt, úgy hogy tudta hogy én vagyok!!! És itt bár mindkettőjük hibás, mégis én azt gondolom, hogy egy 28 éves, gyerekes anyukának lehetne más értékrendje, mint például az, hogy egy pasival a parkolóban ő jól mulasson, miközben a gyereket a telefonnal lefoglalva a kocsiban hátul váratja! Tehát itt ilyen, hogy Aurelio hagyott el engem N.A. kedvéért kurva nagy baromság, talán mondhatom úgy is, hogy el sem hagyott... Itt ennek az N.A.-nak előbb kellett volna gondolkoznia mit is csinál, mert ennek ő még az életben megfogja inni a levét!

Meg, hogy ő itt a nagy “világraszóló szerelme” miatt azt gondolja majd, hogy ő most megváltja a világot? Ezek után kérdem én, hogy lehet valakinek pofája ahoz,hogy a több mint 2 éves kapcsolatunk után ő majd a kis “1-2 hónapjával”.. megmondja Aurelionak hogy a rólunk szóló cikkeket és képeket tüntesse el? Meg vesz neki egy ugyan olyan, ugyan akkora plüss majmot mint amit tőlem kapott, hogy a tőle kapott majom legyen ott és nem az enyém?

Mellesleg a majmodat és az otthagyott ruháid darabokra vágva beletettem egy zsákba, az otthagyott dolgaiddal együtt...A futár házhoz vitte már a szeméttelepre, oda való vagy te is!

És mielőtt ő kikérné magának, hogy én hogy merek neki üzengetni - mert erre is volt példa - egy 2 soros idézettel, amit mellesleg akinek nem inge nem veszi magára...Na ő ott érdekes tudta,hogy valamibe nagyon csúnyán belelépett és érdekes, hogy akkor már gondolt rám?! Akkor már kapcsolt az agya hogy ki az a Dominika? Majd talán egyszer elmondom én is bővebben az én szemszögemből az elmúlt félév történéseit.... És ki tudja, lehet megszánnak még engem is valami műsorral?! És nem véletlenül nem írom le a nevét, mert a negatív reklám is reklám és ahogy én hívom az inkább másokra lenne sértő!

 Most pedig jöjjön egy kis szövegértés! 

Ön megértett ebből a levélből bármit is?