A héten elkezdődött a Cannes-i filmfesztivál, az év egyik leglátványosabb rendezvénye celebszempontból. A magyaroknak pedig különösen azért is érdekes az esemény (azon felül, hogy éppen melyik itthon gyártott film versenyez), mert néhány hazai híresség is szokta képviselni az országot. Palvin Barbara és Mihalik Enikő mint rezidens szupermodellek szoktak felvonulni a vörös szőnyegen, Osvárt Andrea filmesként, Vajna Tímea pedig filmbiztosnéként. Hogy utóbbi mit is jelent, azt talán ez a 2016-os Cannes-i felvétel tudja érzékeltetni, amelyen Andy Vajna megkéri a kedves feleségét arra, hogy adja át a helyét az igazi sztároknak.

De visszatérve a többiekre, 2012 óta mindig az a legnagyobb kérdés, hogy Palvin Barbara ott lesz-e ismét a filmfesztiválon. A modell ebből titkot szokott csinálni,tavaly is csak találgatni lehetett erről, míg végül össze nem palvinozta Cannest

Idén azonban nyílt lapokkal játszik, az Instagramján közölte a követőkkel, hogy igen, 2018-ban is ott lesz a francia Riviérán és - lehet felírni a naptárakba - jövő szerdán érkezik majd. 

A fent említett többi magyar sztár terveiről egyelőre nem tudunk. Az biztos, hogy Osvárt Andrea szerdán még Siófokon volt a Media Hungary-n, Mihalik Enikőről ugyan az Instája alapján nem derül ki, hogy pontosan hol van, de szinte biztos, hogy nem Cannes közelében, Vajna Tímea pedig bár már visszautazott Európába, amerikai rezidenciájáról, a filmfesztiválra még nem futott be.