Több mint 29 évvel ezelőtt mutatták be Keanu Reeves és a nála kisebb népszerűségnek örvendő Alex Winter főszereplésével készült Bill és Ted zseniális kalandja című filmet, aztán két évvel később a Bill és Ted haláli túrája című második részt.

via GIPHY

Egyik sem mai darab, az egyszer biztos, de aki látta, általában rajong értük - nyilván nem a kifinomultságuk miatt, hanem mert mindkét rész rendkívül szórakoztató, idióta baromság. Ami elég jó dolog.

Na most az a hír járja, hogy

KÉSZÜL A HARMADIK RÉSZ, ÉS MAJDNEM HÁROM ÉVTIZEDDEL KÉSŐBB ÚJRA LÁTHATJUK A FILMVÁSZNON A MÉLTÓSÁGOS BILL S. PRESTONT ÉS TED THEODORE LOGANT.

via GIPHY

A két főszereplő nyilatkozott a Hollywood Reporternek a tervekkel kapcsolatban, és abszolút megerősítették a hírt, Winter már a Twitterre is kiírta, hogy hangolják a léggitárt. Állítólag a forgatókönyv már 2010 óta íródik, szóval joggal számíthatunk nagy durranásra. 

Természetesen itt is megjelenik majd valaki a jövőből, aki arra utasít minket, hogy mentsük meg a világot és minden mást is

- nyilatkozta Reeves a lapnak, akit a Bill & Ted Face The Music-ban talán újra látunk majd mosolyogni. De ökörködni biztosan. 

(Huffington Post)