Már csak egy hét van Meghan Markle és Harry herceg esküvőjéig, ahogy pedig közeledik a nagy nap, egyre többen próbálkoznak azzal, hogy a hercegi páron keresztül rivaldafénybe kerüljenek. Markle bátyja például egy nyílt levéllel haknizott, most pedig előkerült egy volt pornószínész, aki azt állítja, hogy randizott a színésznővel.

A férfi, Simon Rex, egyébként akkor is ismerős lehet önnek, ha nem jártas a meleg felnőttfilmekben, hiszen miután leszámolt a pornózással, szerepelt a Horrora akadva harmadik és negyedik részében, Dirty Nasty néven pedig rappel.

Nos, Rexről nem sokat lehetett hallani az elmúlt években, most is csak azért írnak róla  a lapok, mert azt állítja, randizott Meghan Markle-lel.

Elmondása szerint csak egyszeri alkalom volt, ami során egy hatalmas hibát követett el. Fokhagymás tésztát rendelt ugyanis, és azt állítja, később mikor megpróbált összebújni a színésznővel, Markle a kellemetlen lehelete miatt inkább kihátrált ebből.

Azóta is tele vagyok kérdésekkel, hogy miért nem volt második randi. De igazából a fokhagymát okolom. Azóta ezt amolyan szállóige is lett nálam, hogy ne rendeljétek a fokhagymás tésztát, ami tönkretette az esélyem nála

- idézi Rexet a Daily Mail.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ezzel az ex-pornóssal randizott Harry herceg előtt Meghan Markle

Állítólag a pasi fokhagymaszagú lehelete vetett véget a bimbózó románcnak.

5 · May 12, 2018 03:28pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments