Úgy tűnik, a Kardashian-lányoknak már annyira természetes, hogy szépítőfilterekkel szerkesszék meg a fotóikat, hogy még a párnapos csecsemőiket is ilyenek mögé rejtik. ElőszörKim Kardashian posztolt ilyen fotót harmadik gyermekéről, most pedig húga, Khloe Kardashian, követte. 

💕Happy One Month True 💕

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

A celeb aznap posztolta ezt a felvételt a kislányról, mikor egy hónapos lett. Ez pedig az első alkalom, hogy megmutatta a nyilvánosságnak True-t. Bár alapvetően a követők örültek annak, hogy  láthatják a gyereket, a szépítőfilter - ahogy korábban Kim Kardashian esetében -, sokakat nagyon kiakasztott. Számos olyan komment érkezett, ami elítéli az anyát azért mert megfilterezte a gyerekéről készült képet, egyikük elég jól összefoglalta, mi is a probléma ezzel.

Istenem, True nagyon cuki. A neve tökéletes választás volt és pont úgy néz ki, mint Tristan Thompson (az édesapja - a szerk.). De abba lehetne hagyni a babafotók megfilterezését? Persze lehet, hogy Khloe Kardashian ezzel a gyerekét akarja védeni, de nem hinném. Az ilyenek miatt fel fog nőni egy olyan generáció, amelyik azt fogja gondolni, hogy azok a babák, akiknek a fotóján nincs filter, csúnyák.

Ezzel a gondolttal pedig többen is egyetértettek és kérik a celebnőt, hogy ha már felvételt posztol a gyerekéről, akkor a maga természetességében mutassa meg őt.

Ön szerint is túlzás megfilterezni egy babafotót?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Khloe Kardashian megmutatta újszülött lányát, de botrány lett a felvételből

A celeb nem bírta ki, hogy ne rakjon szépítőfiltert a gyerekre.

8 · May 13, 2018 09:52am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments