A realityceleb annak köszönheti hírnevét, hogy a saját tévéműsorában, a címlapokon illetve az Instagramon, Snapchaten mutogatja magátEbből él. Így tartja fenn a 100 milliós rajongói táborának állandó érdeklődését.

Maga is elárulta a realityjében, hogy azért az ilyen szintű sztárság nem éppen egy leányálom, hogy azért elég megterhelő, hogy akárhova megy, fotósok hada követi minden mozdulatát. Ezért van testőrsége, stb., de azt talán még maga se gondolta, hogy a túlzásba vitt posztolás miatt rabolják ki Párizsban.

2016 őszén történt, hogy Kim Kardashiant kirabolták Párizsban....

Azt követően, hogy kirabolták kicsit vissza is vonult a közösségi médiából. Ezt azzal indokolta, hogy szerinte pont az ottani túlzott jelenléte miatt tudták őt kirabolni. Elmélete szerint az elkövetők végig figyelték őt Párizsban. És ehhez nem holmi spéci kémfilmekbe illő kütyüket használtak, hanem a telefonjaikat. Elvileg ennyi is bőven elég lehetett, hisz elég volt a Párizsban bulizó Kardashianek Snapchatjét figyelni, így pontosan tudhatták, hogy melyikük hol és mit csinál éppen, hisz a Snapchat lényege, hogy nem lehet előre elkészített videót, képet feltenni, azaz valós időben lehet posztolni. Így tudták, hogy Kim Kardashian testőre, Pascal Kourtney-ra vigyáz, míg ő egyedül van.

Az eset után Kim Kardashian jó ideig nem is posztolt magáról. Ebből is látszik, hogy minden komoly hackertudás nélkül is meg lehet szerezni olyan fontos privát adatokat, mint az aktuális tartózkodási hely, és mellékelt példa szerint nem minden esetben jó, ha egyesek tudják, hogy hol vagyunk és mit csinálunk.