Zimány Lindáról lassan tényleg kijelenthetjük, hogy mindenhez is ért. Ott volt ugye a Britney-hasonmáskodás, fitneszmodellkedés, az énekelgetés, a jogászkodás, most pedig már ötletgazda és rendező is lett hirtelen. Sőt, várhatóan influencer-sztárrá válik hamarosan. Vagy legalábbis szeretne azzá válni. Kifejtjük. 

Pár hete kering a neten egy izlandi légitársaság által meghirdetett három hónapos nyári munka, amelyre egy videós anyaggal lehetett jelentkezni, és amelyre maga Zimány Linda is benevezett, ezzel a videóval itt. 

Érthető, hiszen a munkafeltételek kiválóak: a legjobb pályamű elkészítőjének (és egy általa választott plusz személynek) ugyanis az lesz a feladatuk, hogy bejárják Izlandot (ingyen laknak Reykjavíkban), majd a légitársaság által elérhető 38 város közül, amelyiket szeretnék (ingyen + kb. havi 1 millió forint zsebpénzért cserébe).

A feladat csupán annyi, hogy az utazásokról videós anyagokban kell beszámolni, ami, látva a doktornő bemutatkozóanyagát (amelynek elkészítését Vojcehovskij Richárd fotóművész vállalta magára), nyilván nem jelent majd nagy megterhelést. Bár lehet, hogy nem lenne rossz, ha azokban majd meg is szólalna. 

Nagyon szeretek utazni, új helyeket, kultúrákat megismerni, felfedezni, tehát ez a feladat szerintem nagyon illene hozzám. Bu­dapest gyönyörű város, itt élek, és imádom minden egyes mozzanatát. A filmet 48 óra alatt készítettük el. Ricsi volt a szakember, aki rögzítette, vágta a filmet, én pedig az ötletgazda, illetve a rendező voltam

- nyilatkozta a Borsnak Zimány, akit egyébként igen irigylünk azért, hogy van három hónapnyi szabadnapja.