A Jimmy-musical hősszerelmes színész-rendezője valamiért úgy döntött,

megválik görkoris Kenbaba hajától,

és az eredményt My name is Gladiator (magyarul Gladiátornak hívnak) kijelentéssel posztolja az Instájára, jelentsen az bármit. 

Ez azért fájdalmas dolog, mert Pintér Tibor (vagy akkor most már Pintér Gladiátor?) éveken át az esze mellett hosszú frizurájával hódította a fiatal lányokat, és ezt lebegtette a meleg tavaszi szellő is minden egyes lovasszínházas előadás alatt, lassított felvételben. 

Ahogy nekünk, úgy minden bizonnyal önnek is iszonyú nehéz megemésztenie a változást, de most legyen erős! Szüksége lesz rá. 

My name is Gladiator. #pintertibi #nemzetilovasszinhaz #newhair

Tibor Pintér (@tibor.pinter.906) által megosztott bejegyzés,

Mit írnak még a lapok? 

  • A Blikk például azt, hogy Aurelio VV-tapsoltatóember-NádaiAnikóExe Caversaccio elpityeredte magát, amikor az ügyvédje közölte vele, hogy ha a bíróság bűnösnek találja felfegyverkezve elkövetett emberrablás bűntettének vádjában, akkor legrosszabb esetben 15 év börtönbüntetésre is számíthat.  
  • A lap azt is írja, hogy Radics Gigi a közeli rokonaival dolgozik együtt: apukája a menedzsere, anyukája a stylistja, az öccse pedig a fotósa és klipkészítője. Az énekesnő szerint ezek mind bizalmi pozíciók, ő pedig a családjában bízik meg legjobban. Arról nem szól a fáma, hogy kapnak-e tőle fizetést a munkájukért cserébe, vagy csak a túláradó szeretet jár nekik. 
  • Fodor Zsóka (Barátok közt, Magdi anyus) hosszasan fejtegette a Borsnak, hogy szerinte a rajongókkal való szelfizés műdolog, nem őszinte és ördögtől való, ráadásul sosem tudhatjuk, hogy a fotót kérő illető sorozatgyilkos-e vagy postarabló. Szóval, ha ön valamelyik a kettő közül, ráadásul nem is őszinte személy, akkor ne kérjen szelfit Fodor Zsókától.
  • Cégek kérnek tanácsot Ambrus Attilától azzal kapcsolatban, hogy miként lett ellenszenves bankrablóból szimpatikus vállalkozó, írja a Bors
  • Várkonyi Andrea bújós, Bochkor Gábor viszont nem. (Bors)

Végül pedig hadd osszuk meg önnel a Blikk cikkét, amely arról szól, hogy Ábel Anita és Jakupcsek Gabriella az ATV vasárnap esti, #Bochkor című műsorának felvételén kifejtették, mennyire nem tudják feldolgozni, hogy Rippel Ferenc Tóth Verát és Király Lindát vegzálta a súlyuk miatt.

A lap már a címben is arra utal, hogy a színésznő a férfiasságát porba tiporva üzente meg a magáét a tornásznak („Ábel Anita csúnyán beszólt Rippelnek: ezt mondta Feri férfiasságáról”), de hiába próbáljuk elemezni, hiába olvassuk el elölről, hátulról, jobbról balra, egy árva szót sem értünk ebből a mondatból: 

valószínűleg Ferinek miniatűr, és hogy menjen oda csóró két ilyen karizmatikus nőhöz, mint egy ilyen sz.r dumával

 ????????????

Ön érti ezt?