GettyImages-960030602

Harry herceg két exe is elment a királyi esküvőre

2018.05.19. 12:46

Állítólag egyik ex-barátnője sem volt a meghívottak listáján, Harry herceg egykori szerelme, Cressida Bonas és Chelsy Davy mégis feltűnt ma a királyi esküvő vendégei között.

A 32 éves Davyt a Szent György-kápolna mellett fotózták le, ahogy más meghívottakkal együtt megérkezett a ceremóniára. Alighanem azért látták őt szívesen, mert hét évvel ezelőtti szakításuk óta is kiváló, baráti viszonyt ápol Harry herceggel, ráadásul Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjén is ott volt.

A szőke lányt kell nézni, ő Chelsy Davy.
A szőke lányt kell nézni, ő Chelsy Davy.

Se veled, se nélküled kapcsolatuk - kisebb-nagyobb megszakításokkal - 2004 és 2011 között tartott (Harry sokáig a nagy őként tekintett rá). A románcuknak azért lett vége, mert Davy nem bírta elviselni az állandó felhajtást és reflektorfényt, és az sem esett neki túl jól, hogy a herceg rendületlenül csajozott mellette. Szerencsére azonban mindez nem mérgezte meg annyira a viszonyukat, hogy ne tudtak volna barátok maradni.

A másik barátnő, Cressida Bonas.
A másik barátnő, Cressida Bonas.

Hogy Meghan Markle miként vélekedik arról, hogy jövendőbelije volt szerelmei is jelen vannak az esküvőjén, nem szólnak a hírek. Mondjuk nem lenne értelme kiakadnia, hiszen legalább heten vannak, akik fel sem érhetnek hozzá a herceg szemében.