2

Celebjeink legkínosabb pillanatai

2018.05.22. 16:58

Az elmúlt időszakban több olyan eset is volt, amikor a magyar hírességek rendkívül kellemetlen helyzetbe sodorták magukat. Egy kattintás, és végérvényesen eldől, hogy melyik celebes megmozdulástól állt fel a legjobban a hátunkon a szekunder szégyen.
1) Vujity Tvrtko esete Berki Krisztiánnal - 2016 februárjában történt, hogy a Mokka élő adásában Tvrtko konkrétan megmondta Berkinek, hogy azt se tudja, hogy igazából kérdezzen-e tőle, merthogy ő pont az ellen küzd, amit Berki képvisel. Nem sokkal ezt követően távozott Tvrtko a TV2-től.
2) Hujber Ferenc teóriája Jézusról - 2017 márciusának egyik legnagyobb eseménye volt, amikor Hujber Ferenc minden előzmény nélkül elkezdte terjeszteni az igét a Facebookon, lerántotta a Torinói Lepelt a dolgokról, hogy igazából Jézus csak egy színész volt. Ezt gondolatmanetet volt szerencséje a Mokkában is előadnia. Igazi sírva vígadós jelenet volt.
3) Gór Nagy Mária és az arabok - Szintén 2016-ban volt, hogy színésznő elég kellemetlen helyzetbe keverte magát. Szintén a Mokka volt a helyszíne az esetnek, amikor Gór Nagy Mária a rosszul sikerült nyaralását részletezve azt mondta: "Nem vagyok rasszista, de gyűlölöm az arabokat." Ott és akkor nem tudta kimagyarázni magát a műsorvezetők is igyekezték élét venni a kijelentésnek, de csak később sikerült finomítani ezen a megszólaláson, hogy csak nyelvbotlás volt, mert a terroristákat gyűlöli, nem az arabokat.
4) Vajna Tímea és "Több Mint Asszisztens Ági - A 2018-as Story-Gála legnagyobb balhéját Vajna tímea szállította. Pedig ott sem volt. Ez volt a baj, mert így férjének a titkárnőjével kellett megjelennie. Vajnáné ezt megtudta és féktelen kommentelésbe kezdett az Instagramon. Megírta, hogy nem is akar gyereket szülni férjének, hogy a nő nem pusztán kísérője Andy Vajnának, hanem jóval több annál. Majd a kiakadás kifulladt és hirtelen megint minden rendben lett.
5) Pumped Gabo műsorának tévétörténelmi pillanata - A Pumpedék című reality egyik jelenete úgy nézett ki, hogy a Pumpedék bárban dolgozó fiatalok szállásán kicsit felgyülemlett a WC-ben a trutyi. Volt egy szaga, Pumped Gabo rosszul is lett picit, de szerencsére volt egy bátor jelentkező, aki 2000 Ft-ért kézzel elhárította a dugulást. Így volt az, hogy tévében lehetett nézni, amint kézzel szedik ki a szart a klotyóból, majd dobják ki a bejárati ajtó ablakán.
6) Demcsák Zsuza szürreális interjúja - A műsorvezetőnő az ATV reggeli műsorában beszélgetett Szanyi Tiborral. Az interjú viszont elég érdekesre sikeredett. Kicsit nehézkesen beszélt, illetve a kérdésekkel is voltak gondok. Az eset után az ATV belső vizsgálatot indított, majd Demcsák Zsuzsa közös megyezéssel távozott a csatornától.
7) Medveczky Ilona méltóságteljes esése - A 2012-es Story-gálán történt, hogy Nyári Károly zongorázására táncolni kezdő művésznő véletlenül elesett. Az Eséskor úgy borult el, mint egy krumpliszsák, de azért egyik kezét kitartotta a magasba, mintha mindez a koreográfia része lenne. Az esés mondhatni ikonikussá vált.
8) Palvin Barbara a Las Vegas-i mészárlásról - Az egyik legismertebb magyar modell eléggé mellé nyúlt, amikor egy ártatlannak szánt poszttal sikerült elérnie, hogy Puzsér Róbert szörnyetegnek nevezze. Annyi történt, hogy a Las Vegas-i mészárlást követő reggelen Palvin megosztott magáról egy képet, amin egy csokor virággal látható. amit a L'Oréaltól kapott. A kép alatt szövegben megköszöni a cégnek, hogy ezzel a kis kedvességgel sikerült bearanyoznia a tragédia hallatán rosszul indult reggelét.
Na, melyik eset volt a legkínosabb?