tk3s evhr 01789873

Donald Trump életében először vicces volt

vik
2018.05.22. 16:40

Oké, nem azzal kelünk és fekszünk minden áldott nap, hogy azt ellenőrizgetjük, vajon ma elég vicces volt-e Donald Trump, de talán azt megkockáztathatjuk kijelenteni, hogy ritkábban vicces, mint hülyeségeket művel. Ettől függetlenül hajlamosak vagyunk elfogadni, ha véletlenül jópofáskodik egyet, és ennek bizony most el is jött a napja. Sőt, az elnök nemcsak vicces volt, hanem be is bizonyította, hogy ha kell, hajlamos az öniróniára. 

Na de kezdjük az elején: biztos ön is belefutott a napokban egy olyan hangmintába, amelyet egyesek Yanny-nek, mások Laurel-nek hallanak. Pont olyan ez, mint a milyenszínű ruha vagy a milyenszínű komód, csak a szemünk helyett a fülünket kell használnunk hozzá, hogy a végén jól összezavarodjunk. 

Pár nap alatt a hangminta bejárta a fél világot (de a fél internetet biztosan). Meglepő fordulat, de még a Fehér Ház tagjai is véleményt nyilvánítottak a kérdésben, hogy akkor most Yanny vagy Laurel az ominózus szó valójában. Hát, ahogy azt kell, Donald Trump megmondta a frankót: szerinte a szó ugyanis úgy hangzik, hogy 

COVFEFE.

Ha most csak értetlenül bámul maga elé, mert gőze sincs, mi az a covfefe, akkor katt ide, és megvilágosodik