GettyImages-960062974

Teljesen felborította a pornónézési szokásokat Harry herceg és Meghan Markle esküvője

2018.05.24. 15:13

Egészen megdöbbentő - bár vélhetően teljesen logikus - adatokat publikált a napokban a Pornhub. Az oldal gyakran tesz közzé statisztikákat a felhasználóik viselkedéséről, most például azt vizsgálták meg, hogy az elmúlt hetek legnagyobb figyelmet kapott eseménye, hogyan befolyásolta a látogatottságukat. De hogy mit is vizsgáltak? 

Hát, persze, hogy május 19-et, Harry herceg és Meghan hercegné esküvőjének napját!

Az eredmény pedig azt bizonyítja, hogy legbelül sokkal többen romantikus lelkek, mint ahányan azt bevallják.

Az oldal elemzői ugyanis arra jutottak, hogy az esküvő ideje alatt világszerte 10 százalékkal esett vissza a látogatottságuk, egy átlagos szombattal összehasonlítva. 

Szóval, az emberek jelentős része a pornónézést is abbahagyta, hogy valamilyen formában tanúja legyen az év lagzijának. 

Az adatokat országokra is lebontották, így derült ki, hogy meglepő módon a legnagyobb visszaesés Franciaországban volt (23%) és csak ez után következett az Egyesült Királyság 21 százalékkal. Magyarország egyébként a középmezőnyben végzett, itthon a felnőttfilm-fogyasztók 13 százaléka függesztette fel az önkielégítést az esküvő ideje alatt.

Ám az oldalnál azt is megvizsgálták, hogy az esküvő kapcsán, miként változott a felhasználók érdeklődése a királyi család tagjai iránt. Nem lesz nagy sokk, hogy Meghan Markle felé hatalmas mértékben megnövekedett a kíváncsiság.

Az eljegyzésük bejelentésekor 2208 százalékkal ugrott meg a keresések száma az ex-színésznőre, az esküvő előtti és utáni napokban pedig még többen akarták pornóban látni Meghan hercegnét. Az esküvőt követően két nappal például 2812 százalékkal többen keresték, mint május elején.

Érdekesség, hogy a nagy érdeklődés ellenére, a felhasználók csupán 75 százaléka tudja helyesen leírni a nevét. A maradékból legtöbben a Megan Markle és a Megan Markel nevekre keresnek rá.

Persze a Harry herceges pornóra is sokkal többen voltak kíváncsiak az esküvő körüli napokban, ám erről nincsenek pontos számadatok, mert korábban nem különösebben kerestek rá Vilmos herceg öccsére. Az viszont jól látható, hogy az esküvő hatására 403 százalékkal növekedett a kereslet a "herceg" címkével ellátott felnőttfilmek iránt. Az esküvő után pedig a "royal" szó lett annyira népszerű, hogy 1865 százalékot ugrott a május elsejei számokhoz képest.

Emellet néhány vendég is különösen nagyot ment a lagzit követően az oldalon. Markle korábbi kolléganőjére, Abigail Spencerre 178 százalékkal többen kerestek rá, Katalin hercegnére 988 százalékkal, Serena Williamsre pedig 108 százalékkal. Ám ezt a kört mégis a Beckham házaspár nyerte, Vicotria iránt ugyanis  4213 százalékkal ugrott meg az érdeklődés, férjére, Davidre, pedig  3440 százalékkal többen kerestek rá.

Ha pedig még szeretne érdekességeket olvasgatni Az Esküvőről, akkor ebből a cikkből megtudhatja, mi történt a ceremónia után, a zárt körű bulin, itt felidézheti a házasságkötés legfontosabb nyilvános pillanatait, itt pedig arról olvashat, hogyan alakult Harry herceg és Meghan hercegné kapcsolata.