Idén nyáron két nagy hazai celebesküvő is lesz, hiszen Luxus Vivien férjhez megy Fecsóhoz, Liptai Claudia pedig Pataki Ádámmal mondja ki az igent. A két esküvőről pedig éppen egy napon, kedd reggelre érkeztek friss hírek. A Blikk a Feleségek Luxuskivitelben szereplőjétől például azt tudta meg, hogy saját lányán és fián kívül, kitiltotta a többi gyereket a nagy napról.

Már korábban is jeleztem, nem lehetnek kicsik az esküvőmön. Ha gyerekek vannak egy ilyen bulin, úgy vettem észre, nem tud igazán jól szórakozni a násznép. Tény, vagy rájuk kell figyelni ilyenkor, vagy arra, hogy korán indulnia kell a szülőknek. Ezért már a meghívóban kikötöttük, hogy senki nem hozhatja a gyerekeit. Szerintem ez így van rendjén

- mondta luxusbarátnőből luxusfeleséggé váló celeb a tőle megszokott szigorú stílusban.

Liptai Claudia lagzijáról pedig a Bors írt és itt is egy tiltás van a középpontban. Nem tudjuk, hogy ide mehetnek-e gyerekek és talán nem is fogjuk megtudni, hiszen a műsorvezetőnő pont azt tiltja, hogy bármilyen információ kiszivárogjon az esküvőről. Liptai mind a vendégeket, mind a személyzetet titoktartásra kötelezi, olyannyira, hogy szelfizni sem lehet majd a bulin.

Sőt, a házasulandó pár annyira komolyan veszi a titkolózást, hogy a lap értesülései szerint még a násznép tagjai sem tudják egymás kilétét és az esküvő helyszínét sem árulták el nekik, annak ellenére, hogy a szállásukat már le kellett foglalni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Luxus Vivien a gyerekeket tiltja ki az esküvőjéről, Liptai Claiudia pedig a szelfiket

Friss hírek érkezett a nyár két nagy hazai celeblagzijról.

11 · May 29, 2018 09:14am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments