Az utóbbi időben szinte minden Ryan Reynolds-ról szóló posztunkat kénytelenek vagyunk azzal a lassan axiómává fejlődő ténnyel kezdeni, hogy a színész egyszerűen baromi vicces. Tényleg. Mindig. Legutóbb saját gyerekkori önmagán ironizált, előtte halott oposszumra hasonlító Valentin-napi tortát sütött Blake Lively-nak ragasztóból, egyszer meg felköszöntötte őt a szülinapján egy képpel, ami... nos, olyan lett, amilyen (inkább nézze meg, érdemes). A színész egyébként a gyerekein is gyakran élcelődik, ami miatt kifejezetten szórakoztató a Twitterét olvasgatni óraszám. 

A legutóbbi fantasztikus posztjára is itt találtunk rá, amelyben a Deadpool 2 egyik jelenetét osztotta meg. A pár másodperces videón látszik, hogy a színész (aki ugye maga Deadpool) indokolatlanul apró babalábakkal ücsörög a kanapén. Hogy eloszlassa a kételyeket, Ryan Reynolds gyorsan megválaszolta a mindenkit foglalkoztató kérdést, hogy mégis hogy készülhetett el egy ilyen felvétel. 

Szeretném rövidre zárni ezt a gusztustalan pletykát, még mielőtt elterjeszteném. Igen, ez egy jelenet a Deadpool 2-ből, amelyen zabálnivaló, apró babalábaim vannak. Az illúzió elérése érdekében NEM ÜLTEM valódi babán ... Egy percnél tovább. Vagy egy óránál. Max. 

LOL.