Az éppen a Hollywood Vampires nevű zenekarával turnézó Johnny Deppel fotózkodott néhány rajongója múlt héten a szentpétervári Four Seasons Hotelben, a képet pedig megosztották az interneten, ami természetesen egy perc alatt terjedni is kezdett. Nem véletlen, az 54 éves színészt látva ugyanis igen sokan elborzadtak, mondván, annyira rosszul néz ki, hogy már csak árnyéka önmagának. 

Bakker, ez tényleg Johnny Depp??? 

Attól tartok, a hősöm elég rosszul néz ki.

- kommentelték a kép alá, egyesek meg egyenesen attól tartanak, hogy Depp súlyos betegségben vagy depresszióban szenved. Egy Twitter-felhasználó gyors imádkozásra buzdított mindenkit, mert szerinte a színész nemcsak rosszul, hanem zavartnak is fest, aminek véleménye szerint öngyilkosság lehet a vége.

Persze nem mindenki fogta fel ilyen tragikusan a látottakat, néhányan biztosak benne, hogy csak egy új szerepre készül, mások szerint simán a kor látszik rajta (Johnny Depp 54 éves jelenleg), egyesek pedig úgy vélik, jobban néz ki, mint valaha. Nehéz ítéletet mondani a kérdésben ezek alapján, úgyhogy döntse el mindenki maga, hogy Johnny Depp beteges vagy olyan egészséges, mint még soha életében. 

Kell-e aggódnunk Johnny Deppért?

Depp egyébként elég kemény pár éven van túl, már ami a magánéletét illeti: Amber Heard színésznővel 2015 februárjában házasodott össze, de kapcsolatuk viszonylag hamar megromlott. A válókeresetet 2016 májusában adták be, aztán Heardnek eszébe jutott, hogy Depp többször bántalmazta, amely kijelentését hétmillió dollár ígéretének hatására  visszavonta. A férjéből kiperelt pénz egy részét jótékony célokra fordította

 (The Daily Dot)