Ashton Kutcher június 4-én, Conan O'Brian talkshow-jában beszélt egy számára igen megrendítő és kényes dologról, jelesül arról, hogy 

iszonyúan kopaszodik. 

Azt mondja, 15 évvel ezelőtt, 25 éves korában kezdte először tapasztalni magán a hajhullás jeleit, ami annyira megrémítette, hogy azonnal szakemberhez fordult. 

Elmentem egy hajhullás-specialistához, aki felírt nekem egy Avodart nevű gyógyszert. Ez arra jó, hogy a testben termelődő tesztoszteron melléktermékének a hajhagymák elgyengülését és a hajszálak kihullását eredményező hatását végérvényesen kiiktassa. 

Azt mondja, ez egy darabig segített is neki, de három évvel ezelőtt abbahagyta a tabletta szedését, a hajhullás pedig újrakezdődött. 

Baseballsapkás csávó vagyok, szóval egyelőre egész jól tűröm

- tette hozzá.

Érdekesség, hogy az Avodart nevű gyógyszert elsősorban olyan személyeknek írják fel, akiknek jóindulatú prosztatamegnagyobbodásuk van, de esetében erről nem szól a fáma. Alighanem az orvos a gyógyszer mellékhatásaiban bízott, amelyek között ugyanakkora százalékban szerepel a fokozott hajnövekedés, mint a hajhullás. Szóval ez mindenképpen kockázatos vállalkozás volt, de legalább megérte. Egy darabig.