Áprilisban jelentek meg az első hírek arról, hogy Pippa Middleton terhes, ám egészen mostanáig kellett várni arra, hogy ezt maga az érintett is bejelentse. Katalin hercegné húga egy cikkben tette hivatalossá, hogy férjével tényleg hamarosan szülők lesznek és pár személyes infót is megosztott a várandósságról.

Pippa Middleton a Waitrose Weekend nevű magazinban írta meg, hogy a várandóssága első 12 hete elég nyugisan telt, teljesen normálisan tudta élni az életét, hiszen nem kínozták reggeli rosszullétek. Ez azért érdekes, mert a nővére, Katalin hercegné, a reggeli rosszullétek egy nagyon súlyos formájától szenvedett mindhárom terhessége során, ami miatt nem is nagyon csinálhatott semmit az első három hónapokban.

De visszatérve a hercegné húgára, Pippa Middleton arról is írt, hogy mint rendszeres sportoló, a terhessége alatt sem szeretné abbahagyni az edzést. Ám azon meglepődött, mennyire kevés információt talált arról, mit lehet csinálni és mit nem ez idő alatt. Mindenesetre óvatosan ugyan, de változatlanul sokat mozog, amiről így ír: „érzem, ahogy a testem változik, de a sportolásnak köszönhetően erősödik is.

A baba egyébként várhatóan ősszel fog majd megszületni.

Forrás: Page Six