Nemrég a teljes magyar sajtó lehozta a hírt, hogy Tóth Andi és Szabó Ádám most már hivatalosan is egy párt alkotnak. Mi is megírtuk, lévén, szórakoztató és bulvároldalként definiáljuk magunkat, ezért mi sem a pillásszárnyú tetvek rendjébe tartozó rovarok szaporodási kedvéről számolunk be (bár kétségtelenül az is érdekes lenne), hanem többek között arról, ha egy híresség összejön, szakít, gyereket vár, gyereket szül, önmegvalósít, megbetegszik, elhalálozik, különösen viselkedik, dolgozik, nem dolgozik, rendőrségi ügybe keveredik, dögösködik, egyszóval: létezik.

Ezeket nevezi a szakma puha híreknek, amelyek egy hétköznapi személy tekintetében nem feltétlenül bírnak hírértékkel, de egy hírességgel kapcsolatban már (és most próbáljuk meg egy percre eltekinteni a kérdéskörtől, hogy kiből és miért lesz híresség) közérdeklődésre számot tartóak. Utoljára a Tóth Andi-Szabó Ádám hír kapcsán került méretes kérdőjel olvasóink feje fölé, akik aztán határozottan érdeklődni kezdtek, hogy ezek az illetők mégis kicsodák, kit érdekelnek, és miért kell róluk írni. A miértre a fenti sorok között keresse a választ, a kit érdekelre abban a tényben, hogy egyébként pontosan tudjuk, mire kattint, a kicsodára pedig ebben a cikkben, már amennyiben tényleg érdekli.

Mivel érzékelhetően sokszor előfordul, hogy a Discoveryn szocializálódott olvasóink egy celeb láttán csak a sötétben tapogatóznak, így most vállalkoztunk rá, hogy összegyűjtjük a kérdéses hírességeket, és szépen megválaszoljuk az égető kérdést, hogy

EZ MÉGIS KICSODA??!?!?!?!?!?!??!?!?!??!?!?!?!

Az alábbi galériára kattintva tehát végérvényesen megvilágosodhat, és nem kell többet kétségek között vergődnie. Bár, hadd jegyezzük meg, a posztokba linkelt előzménycikkek és a cím fölött található címkék éppen arra alkalmasak, hogy mindenkiről mindent megtudjon, ha szeretne, de ezzel most nem fárasztjuk, jöjjön hát a lényeg. (Aztán még ne menjen el, lentebb szavazásra buzdítjuk!)

Még mindig nem érzi, hogy teljesen képbe került volna celebügyileg? Hogy segíthetnénk?

Hogy segíthetnénk?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
12 világsztár, akikről olvasóink még sosem hallottak

Kiii az az Emily Ratajkowski? Ki a fene az az Alekosz? És kit érdekel Tóth Andi, akiről sose hallottam, de írjatok még róla? Mindent megválaszolunk!

27 · Jun 10, 2018 02:21pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments