Hódi Pamela és Berki Krisztián a szakításuk óta képtelenek megegyezni közös kislányuk, Natasa Zselyke láthatásában és a gyerektartás összegében. Mivel Hódi Pamela szeretné, ha továbbra is Berki fizetné a magánóvodát (és még a gyerektartáson túl felmerülő plusz költségeket), de azt nem, hogy az eddigi közös felügyelet megmaradjon, ezért perre viszi az ügyet. 

Ezért is fordultam bírósághoz, hogy ők mondják ki, a jövőben, mihez tartsuk magunkat. Bátran állok eléjük! Az nem állapot, hogy Krisztián minden fórumon letiltott, nem tudok vele kommunikálni, és a barátnőjével kell beszélnem a lányom lelki világáról.

- nyilatkozta Hódi Pamela a Blikknek, míg Berki Krisztián csak úgy reagált a fentiekre, hogy büszke apa módjára bejelentette: szájjal fúj fel a lányának egy dinnyés gumimatracot. 

Mivel a kislány még nem töltötte be a 14. életévét, nem dönthet arról, hogy kinél helyezzék el, de ha Pamelán múlna, akkor ő lenne a kiválasztott.

Nem szeretném, ha 50-50 százalékban osztanák meg a felügyeletet, mert az nem jó a gyereknek, ebben biztos vagyok. Akkor inkább nevelem egyedül a gyermekem!

Hódi Pamela és Berki Krisztián több mint hat éves se veled, se nélküled kapcsolat után szakított egymással, de azóta sem csillapodik a kettejük között kialakult feszültség. Pedig mindketten mással járnak már, Hódi egy Tóth Bence nevű focistával, Berki pedig Katona Renátával, aki kettejük között csak Mazsi.