Vége a találgatásoknak és a titkolózásnak, végre minden kiderül!

Liptai Claudia azt írta ki az Instagramjára, hogy nehéz volt megállnia, hogy ne reagáljon a napokban hírként közölt sületlenségekre, de a Story magazin beszámolójában ott van az igazság.

Tényleg hajnali 3-ig tartott a lagzi?

Valóban különlegesen szokatlan nászútra készülnek?

Ezekre nem tudunk pontos választ adni, ugyanis a Story magazin beszámolója nagyjából a ceremónia végéig, a rokonok gratulációjáig tartott, de semmi pánik, a Best magazin folytatja az exkluzív sztorit.

Annyi viszont kiderült, hogy az esküvő napján pusztító vihar tombolt a helyszínen. Liptai Claudia majdnem le is mondta az egészet, de férje megnyugtatta, hogy nem lesz semmi gond. Így is lett. Délutánra nyoma sem volt az özönvízszerű esőnek, az eredeti szabadtéri helyszín is majdnem felszáradt, de a biztonság kedvéért egy fedett helyen mondták ki a barátaik és rokonaik előtt az igent és mondták el fogadalmaikat.

Az eseményt az tette még különlegesebbé, hogy Claudia nem valami nyálas zenére, a jól megszokott nászindulóra, hanem a Star Wars ikonikus zenéjére. A műsorvezetőnő birodalmi rohamosztagosokat megszégyenítő bevonulása után jött a másik nagy pillanat, a fogadalmak felolvasása. 

Pataki Ádám a következőket mondta.

Drága szerelmem! Ahogy hajnal ébred és a nap ölel át, az a te érintésed nekem, nélküled nem létezem s nem lélegzem. Mikor az arcod látom, az az igazi fény, mikor hangod hallom, nincs, ami többet ér nekem. Lennék szárny, amely átrepít a gondokon, könnyű szél a válladon, ha átkarol, vigyáz rád. Én leszek, ki fogja majd a két kezed, ki téged jó felé vezet, ha engeded. Nélküled számomra nincs értelme semminek, akard, hogy én legyek, és én leszek. Szeretlek, mert más vagy, mint a többi, senkihez sem hasonlítható. Szeretlek, mert úgy tudsz felém jönni, hogy torkomban elakad a szó. Szeretlek, mert te is szeretsz, s végtelen vagy mint a messzeség. Szeretlek a zajban és a csendben, és ahogy senkit sem szerettem még. Jó ez a szerelem, jó ez a bizalom, jó ez a csók, ez a csoda, ez a nyugalom. Szeretlek 1000 évig!

Ettől a szövegtől, a Story magazin tudósítása szerint, szinte az egész násznép bekönnyezett. Erre jött Liptai Claudia, aki dalban mondta el, hogy mit érez férje iránt.

Egyelőre ennyit tudni az esküvőről, ami olyan volt, mint egy tündérmese.

(Story)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ilyen volt Liptai Claudia álomesküvője

Tényleg hajnali 3-ig tartott a lagzi? Most minden kiderül a tündérmesébe illő esküvőről.

33 · Jun 14, 2018 11:41am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments