Úgy alakult az életem, hogy valamiért mindig az első szerelmemet kerestem mindenkiben. Főleg 18-19 éves barátnőim voltak, és tudtam, véget ér a kapcsolatunk, mégis a jóval fiatalabb hölgyek mozgatnak meg

- nyilatkozta nagyjából hat évvel ezelőtt a Borsnak bizonyos H. Tibor.

A férfi Baukó Évába is beleszeretett, ezért magához költöztette. Az akkoriban nem túl jó anyagi helyzetben leledző ex-villalakót pénzügyileg és lelkileg támogatta, sőt, azt is könnyedén viselte, hogy a nő dühkitörései miatt olykor a rendőröknek is magyarázkodnia kellett. 

Amikor megismertem Évát, nem tudtam, hogy ki ő. Ám amióta itt lakik, nagyon sok a botrány. Rengeteget beszélgettünk, feljárt hozzám, sofőrködtem neki, az internetet is tőlem kapja. Próbáltam neki abban is segíteni, hogy kikerüljön abból a helyzetből, amiben van. De hiába, nem tudja, hol a határ, és amikor az utolsó utáni pohár is lecsúszik, kitör. Kiabál, mindenkit bánt. Nem egyszer avatkoztam közbe, amikor másokkal összeakaszkodott. Mindezek ellenére segíteni akartam, főleg azután, hogy beleszerettem

- mondta el a lapnak. Az utóbbi években azóta csak Baukó Éváról hallani, H. Tibor teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Állítólag mára ő küzdött anyagi gondokkal, ki akarták lakoltatni, és a saját fiával is pereskedett. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.