A Blikk úgy értesült, hogy ittas vezetésért bevonták Ambrus Attila jogosítványát. A hír igaz is, hiszen az egykori bankrabló nem tagadta a dolgot. Elárulta, hogy az előző hétvégén egy rendezvényen volt, a rendőrök megállították és megszondáztatták, mire elvették a jogosítványát.

Ambrus elárulta, hogy három napig volt egy rendezvényen vidéken. Épp a kocsiját akarta a szállásra átvinni.

Két pálinkát, azaz két felest ittam még este, az igazoltatás pedig másnap hajnalban történt. Nem arról volt szó, hogy mattra ittam magam, nem voltam részeg. Amikor a hídon mentem át, akkor állítottak meg. Megfújtam a szondát, és ennyi. Gyakorlatilag mindenkit szondáztattak, tehát nem engem szedtek ki a sorból, ők csak végezték a dolgukat, nem is lázadtam ez ellen, volt bennem alkohol. Ők tették a dolgukat, én meg elkövettem ezt a hibát, hogy nem mertem ott hagyni a kocsimat. Nem volt a szondáztatás után vérvétel vagy bármi vizsgálat, a helyszínen minden megvolt.

- mondta a Blikknek Ambrus.

Azt is elárulta, hogy ugyan sok helyre kell mennie az országban, de megoldja valahogy, van sofőrje, illetve a felesége is tud vezetni, szóval nem lesz ebből gond, bármennyi időre is vonják be a jogsiját.

(Blikk)