GettyImages-968039832

Gigi Hadidnak bűntudata volt, hogy olyan gazdag

2018.06.19. 14:59

Gigi Hadid jelenleg a világ legkeresettebb, legjobban kereső modelljeinek egyike. Abban, hogy a karrierje ennyire felívelt, feltehetőleg része volt annak, hogy édesanyja, Yolanda Hadid 2012-től szerepelt a Real Housewives of Beverly Hills négy évadában (ez a Feleségek luxuskivitelben eredeti verizója). És persze Gigi Hadidnak nem múlt az élete azon, hogy összejön-e a modellkarrier vagy sem, mivel annyira gazdag családból származik, hogy ha nem akarna, egyáltalán semmit sem kéne dolgoznia soha.

Ez a helyzet okozott neki némi bűntudatot a Vogue ausztrál kiadásában frissen megjelent interjú szerint, amiben ez olvasható:

Tudom, hogy privilegizált családból származom, ezért amikor kezdtem, nyilván volt bennem egy nagy adag bűntudat a privilégiumaim miatt. Mindig nagyon fontos volt számomra a munkamorál, mivel a szüleim a semmiből jöttek, és ezért én is keményen dolgoztam, hogy méltó legyek hozzájuk.

A múlt idő használatából úgy tűnik, hogy a kemény munka eredményeként a 23 éves modell bűntudata már elmúlt, mindenesetre hozzátette, hogy kezdő manökenként milyen rossz érzése volt, amikor együtt dolgozott kevésbé gazdag országokból és/vagy családokból származó lányokkal, akik a bemutatókkal-fotózásokkal megkeresett összegeket hazaküldték, hogy segítsenek a családjaiknak. Gigi Hadid azt mondja, „agyondolgozta” magát, hogy meg tudjon állni családja és kolléganői előtt. A mérleg annyiban is egyensúlyba került azóta, hogy amíg annak idején a szülők hírneve segített Gigi Hadidnak, most már a szülők húznak hasznot abból, hogy Gigi Hadid ennyire híres. És igen, szülők alatt elsősorban most a kedves papára gondolunk.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gigi Hadidnak bűntudata volt, hogy olyan gazdag

De keményen dolgozott, úgyhogy most már elmúlt.

2 · Jun 19, 2018 02:59pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments