Iggy Azalea kicsit túltolta a meztelen fotók posztolását, de jó oka volt erre

2018.06.20. 07:26

Iggy Azalea is rákapott a meztelen fotók posztolására, annyira, hogy elég hamar magyarázkodni is kényszerült miattuk. Az énekesnő ugyanis eddig csak ilyen szoldian magamutogató fotókat osztott meg...

Iggy Azalea (@thenewclassic) által megosztott bejegyzés,

...pár napja viszont kipróbálta, milyen az, ha ezzel a nevetséges mennyiségű textíliával sem takargatja magát tovább:

Sometimes all you need is a good pair of heels @fashionnova

Iggy Azalea (@thenewclassic) által megosztott bejegyzés,

A dolog pedig annyira bejött neki (867 ezer lájk, az jó sok), hogy azonnal posztolt is még egy ilyet. Még mielőtt azt hinné, hogy ez ugyanaz a fotó, szólunk, hogy nem, figyelje csak meg, mennyit változott a fejtartás a kép két elkészülte között!

@fashionnova 👠👠

Iggy Azalea (@thenewclassic) által megosztott bejegyzés,

A meztelefotó-posztolás pedig kicsit olyan lehet mint a drog (Kim Kardashian biztos tudna erről a függőségéről beszélni), hiszen csak két nap telt el ezek után és Azalea már meg is osztotta a következő képet: 

DREAMSCAPING

Iggy Azalea (@thenewclassic) által megosztott bejegyzés,

Ezen a ponton pedig az internetezők el is kezdek beszólogatni neki, hogy kicsit túltolja a meztelenkedést. Ám kiderült, hogy a kommentelők csak rosszindulatúak, Azalea ugyanis reagált nekik és elárulta, hogy jó oka van a fotók posztolásra:

ő ugyanis így köti le a kreatív energiáit, mikor épp nem a stúdióban van vagy dalokat ír.

Mondjatok, amit akartok az Instagram képeimről, de őszintén, ez egy olyan dolog számomra, ami eltereli a figyelmem, mikor letört vagyok. (...) Lehet, hogy hülyén hangzik, de ez sokat segít mostanában abban, hogy pozitív maradjak és az agyam folyamatosan kreatív dolgokon járjon, mondjuk új vizuális megvalósításokon és színeken. (...) Ha tehetném úgy adnám ki az új dalokat, ahogy posztolom a képeket. Nagyon fontos számomra a zene és minden kreatív dolog

- írta magyarázatként a Twitteren és azt is hozzátette, hogy egyébként depresszióval és szorongással küzd, ezek ellen pedig megtesz mindent ami tőle telik (és úgy tűnik, néha ez meztelen képek posztolását jelenti).